Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Υπόδειγμα μάνας, τη στηρίζουμε μέχρι τέλους

«Μεγάλη αδικία αυτό που της έχει συμβεί»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως την έζησα, ήταν ένα υπόδειγμα μάνας», είπε η αδερφή της, Δήμητρα, μιλώντας αποκλειστικά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως η αδερφή της στοχοποιήθηκε από μερίδα του κόσμου και των δημοσιογράφων και ξεκαθάρισε πως θα τη στηρίζει μέχρι τελικής πτώσεως. «Εμείς ξέρουμε ποια είναι», ανέφερε. 

Πάτρα: Μέσα σε 20 λεπτά πέθανε η Τζωρτζίνα - Το διαβιβαστικό της Ασφάλειας

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που έχει συμβεί. Είναι μια μάνα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα, δεν έχει προλάβει όχι μόνο να ξεσπάσει, ούτε να συνειδητοποιήσει ότι έχει χαθεί και η μεγάλη της αγάπη, η Τζωρτζίνα», είπε και συνέχισε: «Ο κόσμος δεν την έχει ζήσει και όποιος δεν την έχει ζήσει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του».

To παγωμένο βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

To παγωμένο βλέμμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Απαντώντας σε ερώτηση για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, που έχει απαγγελθεί στην αδερφή της, δήλωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν έχει συμβεί. Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο, δίπλα από το παιδί. Πώς την προμηθεύτηκε την ουσία αφού δε βγήκε από εκεί;».

«Όλοι μας βλέπαμε πως ήταν η Ρούλα με τα παιδιά. Δεν ήταν ποτέ παραμελημένα. Ήταν φυσιολογικά, όπως σε όλες τις οικογένειες, ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα. Είχε μια αδυναμία στον Μάνο, αλλά και σε όλους μας», πρόσθεσε.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δίνει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δίνει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είχε δει τον θάνατο της Ίριδας»

Σύμφωνα με την ίδια, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, όπως όλα.

«Λάτρευαν τα παιδιά τους, η Ρούλα πολύ περισσότερο γιατί ο Μάνος δούλευε όλη μέρα», υποστήριξε.

Η Ρούλα στα δικαστήρια με κουκούλα κι αλεξίσφαιρο 

Η Ρούλα στα δικαστήρια με κουκούλα κι αλεξίσφαιρο 

«Παρακαλούσαμε τους αστυνομικούς να μας προστατέψουν»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου περιέγραψε τι συνέβη όταν την Τετάρτη το απόγευμα πήγαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους στην Πάτρα και πήραν μαζί τους την αδερφή της.

«Έδωσες κεταμίνη στο παιδί;» - Ο διάλογος της Ρούλας με τους αστυνομικούς

«Γύρω στις 5 ήρθαν οι αστυνομικοί και της είπαν πως τη χρειάζονται για κατάθεση. Της είπαν “θα έρθεις μαζί μας να μας δώσεις κάποιες διευκρινήσεις, σε δύο ώρες θα είσαι πίσω”. Εγώ κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, ενημέρωσα τον δικηγόρο, τον κ. Λύτρα. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε άλλη επικοινωνία (σ.σ. με την αδερφή της, Ρούλα)», είπε.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους κοντινούς συγγενείς της και ήρθαν στο σπίτι τους.

Μητέρα Πάτρα: Οι αναρτήσεις για τη Τζωρτζίνα πριν και μετά τον θάνατό της

«Ο πατέρας μου δεν μπόρεσε να μπει μέσα, με αυτό που γινόταν απέξω. Ήταν τραγικό. Ό,τι κι αν έχει γίνει, που δεν έχει γίνει, αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι. Υποτίθεται ότι έχουμε Δημοκρατία, που είναι οι θεσμοί; Παρακαλούσαμε τους αστυνομικούς να έρθουν να μας προστατέψουν. Σπάσανε την πόρτα και δεν ήταν κανείς να μας προστατέψει», δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 

«Από τις 5 το απόγευμα που έγινε αυτό (σ.σ.: η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου), καταφέραμε να βγούμε από το σπίτι μας στις 4 τα ξημερώματα», σημείωσε, όταν δηλαδή διαλύθηκε το πλήθος που είχε συνγκεντρωθεί έξω από την οικία της οικογένειας.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top