Κυψέλη: Έκλειναν ραντεβού για αγορά προϊόντων και τους έκλεβαν

Στα χέρια της αστυνομίας πέντε ανήλικοι

ληστεία

 

Πέντε ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Κυψέλης, ως μέλη συμμορίας που διαπράττει ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμα ένα μέλος της συμμορίας. Οι ανήλικοι δρούσαν αρχικά μέσω των social media, όπου έκλειναν ραντεβού με άτομα, με πρόσχημα την αγορά προϊόντων που πωλούσαν οι παθόντες. Όταν το θύμα τους μετέβαινε στο σημείο της συνάντησης, οι κατηγορούμενοι με την απειλή μαχαιριού και σιδερογροθιάς το απειλούσαν και του αφαιρούσαν είδη ρουχισμού, κινητό τηλέφωνο, χρήματα και άλλα αντικείμενα. Στις περιπτώσεις που οι παθόντες αντιστέκονταν, δε δίσταζαν να ασκήσουν βία.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών στην περιοχή της Κυψέλης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρόπαλο περιτυλιγμένο με ταινία και καρφιά, χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Κατασχέθηκε επίσης το δίκυκλο που χρησιμοποίησαν κατά τη διάπραξη ληστείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top