Ο Γιώργος Κυπαρίσσης στο Star: «Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναδώ τα παιδιά μου»

Τι είπε ο επιχειρηματίας αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, ο επιχειρηματίας που κρατήθηκε όμηρος από τους απαγωγείς του πάνω από δύο μήνες και στη συνέχεια απελευθερώθηκε μόλις η οικογένειά του έδωσε τα λύτρα, περιγράφει αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Βρέθηκε μέρος των λύτρων

Όπως είπε, αυτό που τον κράτησε ζωντανό ήταν τα παιδιά του, τα οποία χαρακτήρισε ως την «αχίλλειον πτέρνα του», με τη φωνή του να σπάει. 

Κυπαρίσης

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης

«Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναδώ τα παιδιά μου. Για μένα αυτά είναι τα πάντα», είπε με τα μάτια του να γεμίζουν δάκρυα.

Τα συναισθήματά του παραδέχθηκε ότι είναι περίεργα, καθώς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο εφιάλτης που έζησε τελείωσε οριστικά. 

Απαγωγή επιχειρηματία στο Πικέρμι: Προσήχθησαν τρεις ύποπτοι στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με την περιγραφή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι απαγωγείς εμφανίστηκαν μπροστά του ως αστυνομικοί, του έβαλαν μια κουκούλα και τον μετέφεραν σε ένα μαύρο τζιπάκι, σαν αυτά που έχει η ΟΠΚΕ.

Γιώργος Κυπαρίσσης

Ο επιχειρηματίας περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όσα έζησε από τους απαγωγείς τους

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα δωμάτιο, όπου επικοινωνούσε με τους απαγωγείς του μόνο για το φαγητό του. 

«Το δωμάτιο ήταν κλειστό, είχα μια τηλεόραση μέσα και όταν ήθελα να φάω, φορούσα μια κουκούλα και τους χτυπούσα την πόρτα. Λογικά μέσα στο δωμάτιο θα πρέπει να υπήρχε κάμερα… έτσι κατάλαβα», είπε. 

Πικέρμι: Η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς, τα λύτρα και τα «λάθη»

Οι απαγωγείς τον ενημέρωσαν για το ύψος των λύτρων που ζήτησαν από την οικογένεια του για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ η διαπραγμάτευση κράτησε εβδομάδες. 

Ο επιχειρηματίας διαψεύδει επίσης τις εικασίες ότι χρωστούσε χρήματα και αυτό συνδέεται με την απαγωγή του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνώριζε τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από αυτήν. 

Πικέρμι: Επιστολή της μητέρας του επιχειρηματία στους απαγωγείς του

Τελικά τα λύτρα παραδόθηκαν και ήταν σαφώς λιγότερα από το ποσό που είχαν ζητήσει, αλλά τελικά οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο σε μια ερημική περιοχή στο Τατόι.

Απαγωγή επιχειρηματία στο Πικέρμι: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

«Φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν εκεί που με πήγαν. Πόσες απαγωγές έχουν γίνει άλλωστε και τους έχουν καθαρίσει; Μου λέει τότε ο ένας από αυτούς “σκύψε κάτω, μη βγάλεις την ταινία και μέτρα μέχρι το 50”. Τελικά με πήρε ένας άνθρωπος με φορτηγάκι», είπε ο επιχειρηματίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανακούφισή του που επέστρεψε σώος στην οικογένειά του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top