Απαγωγή επιχειρηματία στο Πικέρμι: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Η οικογένεια συγκεντρώνει τα λύτρα - «Τελειώνετε με τα λεφτά»

Το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την απαγωγή του επιχειρηματία στο Πικέρμι (11/1/22)

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία που έγινε στο Πικέρμι. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των λύτρων. 

Πικέρμι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Έχουν περάσει ήδη 13 μέρες και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή, ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη με την απελευθέρωση του επιχειρηματία. 

Υπάρχει αισιοδοξία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες: 

Πικέρμι: Η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς, τα λύτρα και τα «λάθη»

  • Οι οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων για τα λύτρα έχουν πέσει κάτω από το ένα εκατομμύριο. Σε ρεαλιστικά επίπεδα για την πραγματική οικονομική κατάσταση της οικογένειας.  
  • Η οικογένεια από την πλευρά της κάνει ότι μπορεί για να συγκεντρώσει το ποσό όσο γίνεται πιο σύντομα και να ικανοποιήσει παράλληλα τις απαιτήσεις των απαγωγέων π.χ. για μικρά χαρτονομίσματα κτλ. 
  • Υπάρχουν στοιχεία που έχουν σταλεί από τους απαγωγείς μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, που δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του, με οπτικό υλικό, το οποίο είναι σχετικά πρόσφατο. 
  • Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ένταση, καθώς οι απαγωγείς πιέζουν απίστευτα για τα λύτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο έστειλαν ηχητικό μήνυμα σε στενό συγγενή του επιχειρηματία και με τη φράση: «τελειώνετε με τα λεφτά!»

Πικέρμι: Το χρονικό της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία

Ευχή όλων είναι να τελειώσει άμεσα αυτή η περιπέτεια του 40χρονου επιχειρηματία. Αυτό είναι το Α και το Ω αυτή τη στιγμή και για την αστυνομία. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top