Πικέρμι: Το χρονικό της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία

Οι απαγωγείς επικοινωνούν με τον αδελφό του για τα λύτρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την υπόθεση απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία από το Πικέρμι. Οι απαγωγείς επικοινωνούν με τον αδελφό του και ήδη έχουν ζητήσει ένα εκατομμύριο ευρώ ως λύτρα για να το αφήσουν ελεύθερο.

Απαγωγή επιχειρηματία: Τα περίεργα στοιχεία στον τρόπο που λειτούργησαν

Ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης 29/12 όταν το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι Πεντέλης, μετά από βραδινή του έξοδο με φιλικά του πρόσωπα σε εστιατόριο στο Ίλιον. 

To θύμα απαγωγής - φωτογραφία facebook

To θύμα απαγωγής - φωτογραφία facebook

Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία στο Πικέρμι - Έπεσε θύμα απαγωγής

Τη στιγμή που ο επιχειρηματίας βρισκόταν με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του και έμπαινε στο γκαράζ, συνομιλούσε με βιντεοκλήση με μία φίλη του που βρίσκεται στο εξωτερικό. Η γυναίκα αυτή φέρεται να άκουσε μέρος της συνομιλίας του θύματος με τους δράστες και να ενημέρωσε άλλο φιλικό τους πρόσωπο, το οποίο ειδοποίησε τις αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ.

Πικέρμι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Λίγο αργότερα, ήρθε μήνυμα στο κινητό του αδελφού, το οποίο ενημέρωνε για τις οικονομικές αξιώσεις των απαγωγέων.

Στην απαγωγή φέρεται να έλαβαν μέρος δύο ομάδες δραστών, η μία που παρακολουθούσε και η άλλη που εκτέλεσε το σχέδιο αρπαγής. Οι δράστες φέρεται να χτύπησαν με το βαν, στο οποίο επέβαιναν, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του επιχειρηματία. Σε απόσταση περίπου 5χλμ. βρέθηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα, πιθανόν των δραστών και του θύματος, προκειμένου να σβηστούν τα ίχνη τους. 

O 40χρονος επιχειρηματίας που απήχθη - φωτογραφία facebook

O 40χρονος επιχειρηματίας που απήχθη - φωτογραφία facebook

Το θύμα απαγωγής είναι 40χρονος επιχειρηματίας στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διαθέτει κι ένα γυμναστήριο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Από την πλευρά της η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται από τις αρχές καθώς προέχει η προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του θύματος απαγωγής. 

O 40χρονος επιχειρηματίας που απήχθη - φωτογραφία instagram

O 40χρονος επιχειρηματίας που απήχθη - φωτογραφία instagram

«Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top