Απαγωγή επιχειρηματία: Τα περίεργα στοιχεία στον τρόπο που λειτούργησαν

Οι δράστες ζητούν 1 εκατομμύριο ευρώ λύτρα για να τον απελευθερώσουν

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (29/12/21)

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την απαγωγή επιχειρηματία το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του στο Ντράφι, όταν εκείνος επέστρεφε από βραδινή έξοδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους συγγενείς του θύματος και  απαίτησαν πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία στο Πικέρμι - Έπεσε θύμα απαγωγής

Στην οδό Ξάνθου στο Ντράφι της Πεντέλης, οι κακοποιοί είχαν στήσει παγίδα στον επιχειρηματία λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λίγα μέτρα από το σπίτι του. Τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο, τον επιβίβασαν μέσα σε βαν με τη βία και με απειλή όπλων που είχαν, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. 

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Τη στιγμή εκείνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο επιχειρηματίας πραγματοποιούσε βιντεοκλήση με φίλο του, που τερματίστηκε ξαφνικά. Ο φίλος του δευτερόλεπτα πριν από τη διακοπή της κλήσης, άκουσε τον επιχειρηματία ξαφνιασμένο να καλεί σε βοήθεια.

Για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δράστες της απαγωγής οδήγησαν το βανάκι και το όχημα του επιχειρηματία σχεδόν 6 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της απαγωγής. 

Σε απομονωμένο σημείο στα Σπάτα οι αδίστακτοι δράστες εγκατέλειψαν και έκαψαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για να αρπάξουν τον γνωστό επιχειρηματία. 

Τι δήλωσε ο αδερφός του επιχειρηματία στην Αστυνομία 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο αδελφός του επιχειρηματία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές, ούτε είχαν εχθρούς και περίεργα «πάρε – δώσε», δεν είχαν χρέη και έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Πικέρμι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Λίγο νωρίτερα, ο επιχειρηματίας γευμάτιζε με φίλους του σε ταβέρνα. Mάλιστα, έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Νοέμβριο του 2020 ο γνωστός επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα διάρρηξης και είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Star και τον δημοσιογράφο  Γιάννη Σωτηρόπουλο. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Star ο Ταξίαρχος εν αποστρατία, Θανάσης Κατερινόπουλος, εντύπωση προκαλούν ορισμένα στοιχεία της υπόθεσης. Οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια του θύματος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ζήτησαν ένα υπέρογκο ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην οικονομική κατάσταση του δράστη. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δηλώνει πως σίγουρα κάτι δεν έχει πάει καλά με τον τρόπο που διεξήχθη η απαγωγή, καθώς οι δράστες δείχνουν να φέρονται «νευρικά». 

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του ίδιου και των δραστών.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top