Πικέρμι: Η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς, τα λύτρα και τα «λάθη»

Οι Αρχές εξετάζουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία από το Ντράφι Πικερμίου. Σχεδόν μια εβδομάδα μετά οι αρχές προσπαθούν ακόμη να αποκρυπτογραφήσουν όσα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους.  

Απαγωγή στο Πικέρμι: Το βίντεο που εξετάζει η αστυνομία

Εξετάζονται πρόσωπα και πράγματα από το επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται ένα λευκό βαν που απεικονίζεται σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία. Το βαν μοιάζει να είναι το ίδιο με εκείνο που βρέθηκε καμένο σε ερημική περιοχή μετά την απαγωγή.  

Πικέρμι: Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί για την απαγωγή του επιχειρηματία

Οι απαγωγείς έχουν ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια του απαχθέντος και έχουν ζητήσει λύτρα περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχουν στείλει φωτογραφίες του επιχειρηματία στον αδερφό του προκειμένου να τον πείσουν πως έχουν τον 40χρονο στα χέρια τους.  

Πικέρμι: Το χρονικό της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς του επιχειρηματία μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ενώ εκτιμάται πως η ομάδα των δραστών μπορεί να αφορά ακόμα και πέντε άτομα. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερα ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσουν οτιδήποτε είναι χρήσιμο για την έρευνα. 

Πικέρμι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στόχος της αστυνομίας είναι να εντοπίσει τα λάθη που έχουν κάνει οι απαγωγείς και να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός της.

Ο κύριος Κωνσταντακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αφορά μία «υψηλού προφίλ» απαγωγή, διότι οι δράστες δεν έχουν φροντίσει να πάρουν γρήγορα τα λύτρα που έχουν ζητήσει. Αυτό συνέβη καθώς απήγαγαν τον επιχειρηματία μέσα στις γιορτές, με τις τράπεζες να είναι κλειστές και την οικογένεια να μη μπορούσε να προχωρήσει σε μία τόσο μεγάλη ανάληψη μετρητών, ακόμα και αν το ήθελε.  

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top