Πικέρμι: Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί για την απαγωγή του επιχειρηματία

Οι απαγωγείς έχουν στείλει φωτογραφίες του 40χρονου στην οικογένειά του

Για δεύτερο 24ωρο σε εξέλιξη είναι το θρίλερ της απαγωγής 40χρονου επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στο Ντράφι Πικερμίου. 

Πικέρμι: Το χρονικό της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η υπόθεση θα λήξει γρήγορα, καθώς οι απαγωγείς κάλεσαν σχετικά γρήγορα συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία, ενημερώνοντας για το χρηματικό ποσό που ζητούν ως λύτρα. Δε συνηθίζεται σε περιπτώσεις απαγωγών οι κακοποιοί να εμφανίζονται αμέσως με τα αιτήματά τους

Πικέρμι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Οι δράστες φέρονται να έχουν στείλει και φωτογραφίες του 40χρονου στον αδελφό του για να βεβαιώσουν στο περιβάλλον του ότι ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του. 

Επίσης, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για «επαγγελματίες του είδους». Στο μεταξύ, έρευνες γίνονται για υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών της περιοχής. 

Απαγωγή επιχειρηματία: Τα περίεργα στοιχεία στον τρόπο που λειτούργησαν

Ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης 29/12 όταν το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι Πεντέλης, μετά από βραδινή του έξοδο με φιλικά του πρόσωπα σε εστιατόριο στο Ίλιον. Οι κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον άρπαξαν. Εκείνη την ώρα, ο 40χρονος μιλούσε με βιντεοκλήση με φίλη του που ζει στο εξωτερικό. Η γυναίκα άκουσε μέρος της συνομιλίας με τους δράστες και επικοινώνησε με κοινό τους φίλο, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια. Οι απαγωγείς έκαψαν το βαν στο οποίο επέβαιναν και το όχημα του επιχειρηματία. Έχουν ζητήσει λύτρα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ από την οικογένεια του επιχειρηματία.

Το θύμα απαγωγής είναι 40χρονος που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διαθέτει κι ένα γυμναστήριο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top