Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η ηλικία, το βιογραφικό και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Όσα δεν ξέρουμε για την όμορφη ηθοποιό

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς που το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Όλα όσα δε ξέρουμε για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

  • Έχει βαφτιστεί Χρύσα Μάρθα Ελένη
  • Είναι 23 ετών
  • Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα
  • Το 2005, όταν ήταν 6 ετών είχε παίξει σε κάποια επεισόδια της σειράς «Μάγισσες της Σμύρνης» στο Mega
  • Το 2017 συμμετείχε στη σειρά Arena του Star
  • Το 2018 πήρε μέρος στη σειρά «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1
  • Φέτος συμμετέχει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1
  • Έχει άλλα τρία αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι
  • Με την αδερφή της, Όλγα, μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό
  • Και η αδερφή της σπουδάζει υποκριτική
  • Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον καταξιωμένο σεφ και κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» 

«Ήμουν διακοπές στην Αντίπαρο και όταν με πήρε τηλέφωνο η casting director από τα σίριαλ, πέταξα από τη χαρά μου. Η Μιράντα με γνώριζε από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», όπου έπαιζα πριν από δύο χρόνια, και όταν με κάλεσε μου εξήγησε πως με σκεφτόταν για κάποιο ρόλο στις Άγριες μέλισσες. Αυτόματα μου γεννήθηκε περιέργεια και μεγάλη προσμονή, Γύρισα στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες μέρες πέρασα από κάστινγκ, στο οποίο με είδε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Από εκείνη τη συνάντηση πέρασαν άλλες επτά «βασανιστικές» μέρες μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο και να πουν ότι με είχαν επιλέξει για τον ρόλο της Ζωρζέτ», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Τα παιδικά χρόνια και η σχέση με τα αδέρφια της

Στο περιοδικό ΟΚ!, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει και για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τα τρία της αδέρφια.«Τυχαίνει να έχω τρία αδέλφια και είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας. Είμαστε δύο αγόρια και δύο κορίτσια και εγώ είμαι η δεύτερη. Ως παιδιά ήμασταν μια μικρή συμμορία, με πολύ παιχνίδι, γέλια αλλά και μικρούς τσακωμούς. Οι γονείς είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι που μας έδωσαν χώρο, χωρίς όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν όρια, και γενικά μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη».

Με την αδελφή της

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο κριτής του MasterChef και καταξιωμένος Έλληνας σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης Χρύσας. 

Αν και οι δύο προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τον Σεπτέμβριο του 2020 είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. 

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί / Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου (Φωτογραφία: NDP)

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μάλιστα πολλές φορές, εκείνος δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες της, προωθώντας την εκπομπή της στο Samano Radio.

Η ηθοποιός ίδια μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση της στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον σύντροφό της:

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου (Φωτογραφία: NDP)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top