Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Πληροφορίες θέλουν τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να είναι έγκυος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Mega Καλημέρα» θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef και η 23χρονη ηθοποιός θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Χριστίνας Πατσιώκα. Όπως ανέφερε, η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την χαρμόσυνη είδηση.

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια μαζί, ενώ συνεργάζονται και στο ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Samano Radio. Τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούν, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή τους στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, είχαν μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση τους.

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου / Φωτογραφία: NDP

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Όσα δε ξέρουμε για την όμορφη ηθοποιό

«Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είχε πει η ηθοποιός για τον σεφ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top