Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Προσωπικά»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο αλλά φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προβάλλουν την προσωπική τους ζωή.

Ο γνωστός σεφ ήταν καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπής «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 

Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του με την ηθοποιό, Χρύσα Μιχαλοπούλου.
Μάλιστα, και εκείνη μίλησε για τον αγαπημένο της και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν:

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έκαναν μαζί ελεύθερη πτώση

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε. «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά» απάντησε χαρακτηριστικά.

Όταν το δίλημμα «ποδόσφαιρο ή θεατρική πρεμιέρα» τέθηκε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, εκείνος εξομολογήθηκε: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top