Πικέρμι: Επιστολή της μητέρας του επιχειρηματία στους απαγωγείς του

«Σας ικετεύω. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά»

Πρόσφατο ρεπορτάζ του LiveNews σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής 40χρονου επιχειρηματία/ (11/2/22)

Πάνω από πενήντα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που απήχθη ο 40χρονος επιχειρηματίας από το Πικέρμι

Ο άτυχος άνδρας είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στο Ντράφι, ενώ νωρίτερα βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής. Οι απαγωγείς είχαν ζητήσει ως λύτρα 1 εκατ. ευρώ και δείχνουν να είναι αδιαπραγμάτευτοι και να μη δέχονται να «ρίξουν» το ποσό.

Πικέρμι: Αγωνία για τον επιχειρηματία που απήχθη πριν 44 ημέρες

Μετά από ενάμιση μήνα, η μητέρα του 40χρονου επιχειρηματία απευθύνει ανοιχτή επιστολή μέσω του ΑΠΕ ΜΠΕ, με την οποία ικετεύει τους δράστες να επικοινωνήσουν μαζί της.

Πικέρμι: Η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς, τα λύτρα και τα «λάθη»

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας.

Απαγωγή στο Πικέρμι: Το βίντεο που εξετάζει η αστυνομία

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα» δηλώνει η μητέρα του 40χρονου στην ανοιχτή επιστολή. 

Πικέρμι: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα απαγωγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς είναι καλά οργανωμένοι και για αυτό έχουν καταφέρει να παρατείνουν την ομηρία. Ωστόσο, οι αρχές θεωρούν πως ο 40χρονος είναι καλά στην υγεία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top