Απαγωγή επιχειρηματία στο Πικέρμι: Προσήχθησαν τρεις ύποπτοι στη ΓΑΔΑ

Ο Τ. Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τρεις ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από 70 μέρες ομηρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας ένας 41χρονος, ένας 34χρονος και μία 39χρονη, όλοι Έλληνες.

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Κυπαρίσσης - 'Εδωσαν λύτρα στους απαγωγείς

Απαγωγή στο Πικέρμι: Τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της περιπέτειας δύο μηνών που έζησε με την απαγωγή του.

Πικέρμι: Τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία που είχε πέσει θύμα απαγωγής

«Είναι σοκ όλη αυτή η φάση. Ήμουν σε ένα δωμάτιο τόσο καιρό» είπε ο 40χρονος. «Μου είπαν “κατέβα κάτω”, μου έβαλαν χειροπέδες και μου φόρεσαν κουκούλα πριν με βάλουν στο αυτοκίνητο», περιέγραψε για τη στιγμή της απαγωγής του, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Μιλούσαν καθαρά ελληνικά οι απαγωγείς. Πρώτη μέρα βγήκα στον ήλιο και τον αέρα. Χρειάζομαι χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφτηκε σήμερα τη ΓΑΔΑ προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, που εξιχνιάζεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όσο και για άλλα θέματα.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει, έως αυτή την ώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top