Πικέρμι: Τα πρώτα λόγια του επιχειρηματία που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Ο πατέρας του μιλά συγκινημένος στο Star

Μετά από σχεδόν δύο μήνες ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης αφέθηκε σήμερα ελεύθερος από τους απαγωγείς του και επέστρεψε σώος στην οικογένειά του. Οι δράστες είχαν απαιτήσει υπέρογκα λύτρα στη διαπραγμάτευση που έκαναν με τους συγγενείς του, ενώ φαίνεται ότι απέσπασαν ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ. 

«Θα μιλήσουμε αύριο παιδιά. Όλα καλά. Είμαι κουρασμένος. Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ, θα μιλήσουμε αύριο». 

Αυτά ήταν πρώτα λόγια του επιχειρηματία την ώρα που έφτασε στο σπίτι των γονιών του μετά την πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Κυπαρίσσης - 'Εδωσαν λύτρα στους απαγωγείς

«Τέσσερις μέρες κοιμόταν στο χώμα, φαγητό δεν έτρωγε, τον έκοψαν λίγο στη μύτη, στο χέρι λιγάκι» δηλώνει ο πατέρας του επιχειρηματία στο Star. 

Μπορεί το πρωί να ήταν χαμογελαστός μετά την απελευθέρωση του γιου του, όμως ο 40χρονος φαίνεται ότι δυο μήνες πέρασε δύσκολες στιγμές στα χεριά των απαγωγέων του.

«Ήρθε, τον αγκάλιασα, με αγκάλιασε και  από εκεί και πέρα η αστυνομία…» σχολιάζει επίσης ο πατέρας του θύματος. 

Οι δράστες αφήσαν τον Γιώργο Κυπαρίσση γύρω στις επτά και μισή το πρωί στο Τατόι και εκείνος αφού περπάτησε για λίγο σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που τον μετέφερε σε πιο κεντρικό σημείο. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι των γονιών του, ενώ είχε ειδοποιηθεί και η αστυνομία.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να του πάρουν τα ρούχα για να δουν αν υπάρχει πάνω τους γενετικό υλικό των δραστών.

Από την ημέρα που ο 40χρονος απήχθη έξω από το σπίτι του στο Ντράφι, στις 29 Δεκεμβριου, ήταν σε εξέλιξη μια σκληρή διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς, για το ύψος των λύτρων. Οι αρχικές απαιτήσεις τους μειωθήκαν και τελικά τον αφήσαν ελεύθερο.

Εκτός από τον 40χρονο, κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσαν και τα τρία του αδέρφια.

 Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top