Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Κυπαρίσσης - 'Εδωσαν λύτρα στους απαγωγείς

Είχε απαχθεί από το Ντράφι στις 29 Δεκεμβρίου

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που τον είχαν απαγάγει πριν από δύο μήνες - Βίντεο Αnt1

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, που είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου από το Ντράφι, ενώ επέστρεφε σπίτι του μετά από έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από δύο μήνες, οι απαγωγείς τον άφησαν τελικά ελεύθερο στο Τατόι. Με δεμένα μάτια, τον πήγαν στο σημείο με αυτοκίνητο και τον άφησαν ελεύθερο. Περπάτησε μερικά μέτρα μέχρι να βρει ταξί και να πάει στη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα για να δώσει κατάθεση.

Γιώργος Κυπαρίσσης

Οι απαγωγείς φέρεται να πήραν το ποσό των 800.000 ευρώ, προκειμένουν να τον απελευθερώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη ημέρα, είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις, αφού δεν είχε τα χρήματα, με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο. Όμως τον τελευταίο έναν μήνα δεν είχε υπάρξει καμία άλλη επικοινωνία.

απαγωγή επιχειρηματία Πικέρμι

Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του στους απαγωγείς

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 20 ημέρες, στις 16 Φεβρουαρίου, η μητέρα του επιχειρηματία είχε κάνει μια «έκκληση στην ανθρωπιά» των απαγωγέων του παιδιού της, ώστε να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να δώσουν ένα ίχνος ότι το παιδί της είναι καλά.

Σε επικοινωνία της με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Όλγα Κυπαρίσση, που περίμενε με αγωνία κάποιο νέο, έκανε την εξής δήλωση, απευθυνόμενη στους απαγωγείς:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top