Απαγωγή Κυπαρίσση: Βρέθηκε μέρος των λύτρων

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των τριών υπόπτων

Μέρος των 800.000 ευρώ που έδωσε η οικογένεια του επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση στους απαγωγείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που οι προσαγωγές των τριών υπόπτων, μετατράπηκαν σε συλλήψεις. 

Κυπαρίσσης

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό είναι μεγάλο και αποδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που είχαν στην απαγωγή του επιχειρηματία οι τρεις πλέον συλληφθέντες, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. 

Απαγωγή επιχειρηματία στο Πικέρμι: Προσήχθησαν τρεις ύποπτοι στη ΓΑΔΑ

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα δυτικά προάστια, καθώς αναζητούνται ακόμα δύο ή τρία άτομα που φέρεται να συμμετείχαν στην απαγωγή. 

Πικέρμι: Η φωτογραφία που έστειλαν οι απαγωγείς, τα λύτρα και τα «λάθη»

Οι τρεις συλληφθέντες είναι Έλληνες, δύο άντρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών. Οι δύο άντρες μάλιστα είναι σεσημασμένοι.  

επιχειρηματίας απαγωγή

Ο επιχειρηματίας δήλωσε πως οι απαγωγείς εμφανίστηκαν μπροστά του ως αστυνομικοί

Αύριο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση  από την Αστυνομία για το πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

Πικέρμι: Επιστολή της μητέρας του επιχειρηματία στους απαγωγείς του

Η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη θεοδωρικακού στη ΓΑΔΑ το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κυπαρίσσης

Ο επιχειρηματίας ευχαρίστησε όσους βοήθησαν να απελευθερωθεί

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης μίλησε μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε τους γονείς του δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις.

Απαγωγή επιχειρηματία στο Πικέρμι: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Όπως είπε, οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και του έβαλαν χειροπέδες και μια κουκούλα μεταφέροντας τον σε άγνωστο σημείο. Τον χτύπησαν και τον ξύρισαν. Ο ίδιος δεν είχε καταλάβει πόσοι ήταν δράστες γιατί δεν τους έβλεπε.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top