Ρέθυμνο: Βίασε 13χρονη και απειλούσε πως θα στείλει γυμνές φωτογραφίες της

Συνελήφθη και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος - Την εκβίαζε στα social media

υπολογιστής

Άλλη μία υπόθεση βιασμού είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς 20χρονος φέρεται να εκβίαζε μία 13χρονη στο Ρέθυμνο και να την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγους μήνες ο νεαρός προσέγγισε την ανήλικη μέσω social media και σταδιακά κέρδισε την εμπιστοσύνη της προκειμένου να του στείλει ακατάλληλες φωτογραφίες της. 

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Κάθε φορά που έρχομαι υφίσταμαι νέο βιασμό»

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, o 20χρονος στη συνέχεια απειλούσε την μαθήτρια Γυμνασίου πως εάν δε συνευρεθούν θα στείλει τις φωτογραφίες της στην οικογένειά της. Η ίδια ένιωθε πως είναι σε αδιέξοδο και ήταν σε πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Από ότι φαίνεται, ο νεαρός συνευρέθηκε με την ανήλικη παρόλο που αυτή δεν το ήθελε. Μία φωτογραφία της 13χρονης έφτασε σε φιλικό της πρόσωπο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί αρχικά το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, να ενημερωθεί η οικογένειά της και πλέον η υπόθεση να φτάσει στη Δικαιοσύνη.

Κάτω Πατήσια: Στις φυλακές Τρίπολης ο ιερέας για τον βιασμό ανήλικης

Η ανήλικη μαζί με την οικογένειά της κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία του Ρεθύμνου και ο 20χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. 

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, παρόλο που στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες της ανήλικης. 

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top