Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Κάθε φορά που έρχομαι υφίσταμαι νέο βιασμό»

Ξέσπασε το θύμα μετά την αναβολή της δίκης

Ξέσπασε μετά την αναβολή της δίκης η 22χρονη σήμερα αθλήτρια που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από προπονητή ιστιοπλοΐας στην ηλικία των 11 ετών.

«Κάθε μέρα που περνάει και κάθε φορά που έρχομαι εδώ υφίσταμαι έναν ακόμα βιασμό όταν δεν καταθέτω», δήλωσε η κοπέλα βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.

Αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου»

βιασμός 11χρονη αθλήτριας

Η 22χρονη σήμερα αθλήτρια που καταγγέλει βιασμό από προπονητή ιστιοπλοΐας - Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά την πρώτη καταγγελία στο πλαίσιο του κινήματος του ελληνικού metoo, μετά από κατάθεση της Oλυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου.

Η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιανουάριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και σήμερα η 22χρονη κοπέλα αναμενόταν να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου 2022, λόγω κωλύματος για λόγους υγείας μέλους της σύνθεσής του. Το δικαστήριο για να μην υπάρξει ζήτημα λήξης του δεκαοκταμήνου και ο κατηγορούμενος αποφυλακιστεί έδωσε τη συντομότερη δικάσιμο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου σήμερα κατηγορούμενου προπονητή, Θεόδωρος Μαντάς, ανέφερε μετά την αναβολή της δίκης: «Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης είναι υπέρμετρα επιβαρυμένο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η δυνατότητα αναπληρωματικού μέλους με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε δικονομικά αδιέξοδα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top