Ελένη Τοπαλούδη: Στο Εφετείο αύριο η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας

Αναβιώνουν εφιαλτικές μνήμες από τον βιασμό και τον μαρτυρικό θάνατό της

Παραπάνω από τρία χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναβιώνει αύριο η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο.

Ελένη Τοπαλούδη: Τρία χρόνια από τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα

Στο εδώλιο θα καθίσουν ο 24χρονος σήμερα Ροδίτης και ο 22χρονος φίλος του, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Παραμένει ακόμη άγνωστο αν θα διεξαχθεί η δίκη, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική». Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, έχει καταστήσει σαφές ότι η δίκη πρέπει να γίνει αύριο. Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι έχει διοριστεί νέος δικηγόρος σε έναν εκ των κατηγορουμένων και ίσως να αναβληθεί η έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό.

H 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη

H 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018 από έναν 22χρονο Ροδίτη κι έναν 20χρονο φίλο του, αλβανικής καταγωγής- φωτογραφία από facebook

Ο Ροδίτης έχει μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Γρεβενών, ενώ ο αλβανικής καταγωγής δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραστεί στη δίκη και θα εκπροσωπηθεί δια πληρεξουσίου.

Εισαγγελέας δίκη Τοπαλούδη: «Το δικαστήριο δεν έγινε λαϊκή απογευματινή»

Κανένας δικηγόρος από τη Ρόδο, πάντως, δε θα παραστεί στη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη είχε βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στον βραχώδη όρμο «Φώκια» στους Πεύκους, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών η νεαρή κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα.

«Ήταν πολύ σκληρό. Στη σορό της βλέπαμε ένα κορίτσι, το παιδί όλων μας»

Και οι δύο κατηγορούμενοι είχαν προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης, τόσο για την αποτρόπαια πράξη τους όσο και για τη μετέπειτα προκλητική συμπεριφορά τους, καθώς μέχρι το τέλος έριχναν ευθύνες ο ένας στον άλλον.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top