Απών ο Παναγιωτόπουλος από τη δίκη - Πήγε τον σκύλο του βόλτα

Τι ζήτησε η 30χρονη που τον κατήγγειλε για revenge porn

Τι είπε η 30χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγο πριν τη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ήρθε η ώρα για τη δίκη της πολύκροτης υπόθεσης δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, εν αγνοία της πρώην συντρόφου του. 

Η κοπέλα όταν έμαθε πως βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε βγάλει με τον πρώην παρουσιαστή βρίσκεται στο διαδίκτυο, βρήκε τη δύναμη και τον κατήγγειλε στις αρχές. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η Πρώτη Καταγγέλλουσα Μιλά Για Όλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πάντως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Αντίθετα η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον κατέγραψε να βγάζει τον σκύλο του βόλτα, την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. 

Όπως έγινε γνωστό θα δικαστεί δια πληρεξούσιων δικηγόρων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Αντίθετα η 30χρονη βρέθηκε στα δικαστήρια και ζήτησε για μια ακόμα φορά από τα ΜΜΕ να μην καταγράψουν την εικόνα της και να μη δώσουν στη δημοσιότητα οποιοδήποτε στοιχείο που θα τη «φωτογραφίζει» και θα φέρει στο φως την ταυτότητά της. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

Revenge Porn: «Είμαι πολύ αγχωμένη που θα τον συναντήσω»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 30χρονη δήλωσε πως είναι αγχωμένη γιατί θα αντικρίσει τον πρώην παρουσιαστή, αλλά και γιατί θα υπάρχουν στα δικαστήρια δημοσιογράφοι. 

Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: Νέο ροζ βίντεο βρέθηκε στο Διαδίκτυο

«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο, παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, στην ουσία από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση και πήρε αναβολή. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απ' έξω και είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», είπε.

Προσπαθεί, πάντως, να παραμείνει αισιόδοξη και αυτό που την ανησυχεί είναι μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. 

Η άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την Καρολάιν και τον πιλότο

«Προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, γιατί θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που δεν γνωρίζουν για αυτή την υπόθεση. Επίσης, δεν θα ήθελα να στιγματιστώ, γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ και το έχω καταφέρει, αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μη με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγούν, καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», πρόσθεσε.

«Με πείραξε που αντιμετωπίστηκε ως πλημμέλημα»

Η καταγγέλλουσα δεν έκρυψε ακόμα την απογοήτευσή της, γιατί η υπόθεσή της αντιμετωπίστηκε από τη δικαιοσύνη ως πλημμέλημα. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατασχέθηκε το κινητό του, αλλά δεν είχε κάρτα SIM

«Φυσικά και με πείραξε και δεν κατανοώ γιατί κινήθηκε η όλη διαδικασία σαν πλημμέλημα, καθώς μιλάμε για ένα πάρα πολύ σοβαρό αδίκημα», τόνισε.

«Μάζεψα πάρα πολλά στοιχεία από την πρώτη στιγμή, για να έχω όλα τα ντοκουμέντα. Ήταν πάρα πολύ επώδυνη διαδικασία, που έκανα από το 2019», συμπλήρωσε και δεν έκρυψε την οργή της γιατί, όπως είπε, ο κατηγορούμενος δείχνει να μην έχει μετανιώσει. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ένιωθα μια σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια»

«Παλιότερα είχε προσπαθήσει να με προσεγγίσει για να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά δεν ήταν κάτι που το ένιωθε στα αλήθεια, όπως αποδείχθηκε κιόλας. Ακόμα και τώρα δεν έχει μετανιώσει, έχει μια απάθεια εξοργιστική», είπε για τον άνδρα που εμπιστευόταν και την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Η δικηγόρος της σήμερα το πρωί λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία επανέλαβε στους δημοσιογράφους την επιθυμία της πελάτισσάς της να μην καταγραφεί το πρόσωπό της και πρόσθεσε ότι μετά το ποινικό δικαστήριο θα διεκδικήσουν και αποζημίωση για ηθική βλάβη. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι αρχές βρήκαν ροζ βίντεο στον υπολογιστή του

Ήδη μία ακόμα πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει κάνει αγωγή εναντίον του, διεκδικώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη μετά τη διαρροή και δικών της προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

Η 28χρονη κοπέλα διατηρούσε σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για 3 μήνες, ενώ ο παρουσιαστής ήταν και οικογενειακός φίλος.

Τι υποστηρίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Κατά την απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του 2019.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε βόλτα με τον σκύλο του μετά την απόφαση

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας», είχε ισχυριστεί αρχικά.

«Στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία», είχε συμπληρώσει στη συνέχεια.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι Είπε Η Πρώην Του Για Την Αποφυλάκισή Του

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019, με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», είχε δηλώσει o Στάθης Παναγιωτόπουλος, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top