Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ένιωθα μια σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια»

Οι λόγοι που ανέβασε τα ροζ βίντεο εν αγνοία των ερωτικών του συντρόφων

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους τους, χωρίς εκείνες να το γνωρίζουν. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι αρχές βρήκαν ροζ βίντεο στον υπολογιστή του

Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από την κοπέλα που τον μήνυσε, ενώ αρνήθηκε και τις κατηγορίες που του αποδίδονται. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι Είπε Η Πρώην Του Για Την Αποφυλάκισή Του

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […]. Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία.

Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα. […]

Αναφορικά με το χρήστη με username … έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα», ισχυρίστηκε στην απολογία του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχα την ανάγκη μιας σεξουαλικής διέγερσης»

Παράλληλα ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει και γιατί προχώρησε στην ανάρτηση των ροζ βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι είχε επισκεφθεί ψυχίατρο, ο οποίος του είχε πει ότι έχει κάποια παρέκκλιση. 

Πώς σχολίαζε ο Σ.Παναγιωτόπουλος βίντεο σε forum ερωτικού περιεχομένου

Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο από τα βίντεο που δημοσιοποίησε τα είχε τραβήξει με την έγκριση της κοπέλας, με την οποία είχαν σχέση το 2015, όμως δεν την είχε ενημερώσει ότι τα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο. 

Ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τι υποστήριξε στην απολογία του

«Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας […]

Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο […] Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top