Ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους τελικά ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, λίγη ώρα μετά τις 11 το πρωί, μετά την απολογία του στον ανακριτή για την δεύτερη κατά σειρά μήνυση εναντίον του η οποία αφορούσε υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και τέταρτη γυναίκα τον υποψιάζεται

Ο παρουσιαστής πέρασε το κατώφλι της  7ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δώσει πειστικές απαντήσεις για τα όσα του καταλογίζουν οι καταγγέλλουσες.

Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. 

Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Τι υποστήριξε ο ίδιος στην απολογία του

«Το βίντεο με την συγκεκριμένη γυναίκα παρέμεινε στο διαδίκτυο επειδή ξέχασα να το κατεβάσω. Είχα ανοίξει πολύ παλιά λογαριασμό σε αυτή τη σελίδα και δεν το θυμόμουν».

Τι αφορά η τρίτη μήνυση

Η γυναίκα που τον κατήγγειλε αναφέρει ότι είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο που είχε τραβηχτεί από τον Παναγιωτόπουλο κατά την χρονική περίοδο 2004 – 2006. 

Παναγιωτόπουλος: Οι Αντιδράσεις Μετά Την Τρίτη Καταγγελία - Video

Το εν λόγω βίντεο μάλιστα παραμένει μέχρι σήμερα αναρτημένο και η ίδια όπως λέει το εντόπισε σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η ίδια μάλιστα όπως λέει στην μηνυτήρια αναφορά της έταξε γάμο προκειμένου να την πείσει να συναινέσει στην εν λόγω πράξη.

Πληροφορίες: grtimes.gr

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top