Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και τέταρτη γυναίκα τον υποψιάζεται

Η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα δείξει τη διαδρομή των «ροζ» βίντεο

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (27/12/21)

Οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχουν ανάψει φωτιές σε πρώην συντρόφους του, για το αν υπάρχουν και δικά τους βίντεο στο διαδίκτυο.

Στ. Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.000€

Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει πια δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα και θα οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τη νέα καταγγελία.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επεβλήθηκαν νωρίτερα σήμερα οι εξής περιοριστικοί όροι: 

  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα 
  • Εγγύηση 30.000 ευρώ 
  • Εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του 

Και τέταρτη γυναίκα υποψιάζεται πως υπάρχουν βίντεό της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκτός από τις τρεις γυναίκες που τον έχουν μηνύσει με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε μια τέταρτη γυναίκα πρώην σύντροφός του και ζητά ουσιαστικά καθοδήγηση καθώς υποψιάζεται ότι και δικά της βίντεο είναι σε δημόσια θέα. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχεται πως ανέβασε τα ροζ βίντεο αλλά ισχυρίζεται ότι τα κατέβασε το 2019 και δεν ξέρει πως έγινε η αναπαραγωγή και από ποιον.  

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγέλλουσα έλαβε mail με δύο νέα βίντεο

Σημειώνεται ενδεικτικά ότι στην περίπτωση της πρώτης καταγγέλλουσας τα βίντεο βρίσκονται τουλάχιστον σε τέσσερις ιστοσελίδες. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  στο πλαίσιο της εισαγγελικής εντολής  από την περασμένη εβδομάδα διερευνά ήδη αν υπάρχουν στο διαδίκτυο ανεβασμένα ροζ βίντεο από τον παρουσιαστή. 

Εκκρεμεί να δώσει εντολή ο ανακριτής προκειμένου να διερευνηθεί πότε ανέβηκαν τα βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πότε και αν κατέβηκαν, αν έγινε αναπαραγωγή και από ποιον. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top