Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγέλλουσα έλαβε mail με δύο νέα βίντεο

Δε δέχεται τη συγγνώμη του - «Δεν έχει καμία ουσία»

To ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (24/12/21)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν προφυλακιστεί, ζήτησε συγγνώμη για το υλικό που ανάρτησε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των πρώην συντρόφων του. 

Μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δε δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα». 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο κωδικός που «καίει» τον παρουσιαστή

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη». 

Δύο νέα βίντεο του Παναγιωτόπουλου με δύο νέες γυναίκες 

Μάλιστα, ο δικηγόρος της 28χρονης αποκάλυψε στο Star πως του ήρθε ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι δείχνει η έρευνα της αστυνομίας έως τώρα

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top