Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο κωδικός που «καίει» τον παρουσιαστή

Ακόμα επτά με οχτώ γυναίκες σε βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο

Τι έχει προκύψει από τις έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από την απολογία του χθες στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κακούργημα. Ο παρουσιαστής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και θα παραμείνει στο κελί τα Χριστούγεννα. 

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν ευθύνεται εκείνος για την αναπαραγωγή των βίντεο, καθώς τα είχε κατεβάσει και κάποιος άλλος τα αναπαρήγαγε ξανά. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι δείχνει η έρευνα της αστυνομίας έως τώρα

Ωστόσο ο ισχυρισμός του φαίνεται να καταρρίπτεται, καθώς από τον κωδικό που χρησιμοποιούσε ο ίδιος στο προφίλ του έχουν ανέβει ροζ βίντεο που δεν έχουν κατέβει. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από μεθοδικές έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προέκυψε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δημιουργήσει δύο τουλάχιστον δικά του κανάλια στα οποία ανέβαζε ροζ βίντεο με πρώην ερωτικές παρτενέρ του. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Καταπέλτης» ο Σωτήρης Βακάρος

Αξιωματικοί μάλιστα της δίωξης εκτιμούν ότι η περίπτωσή του δεν αφορά εκδικητικό πορνό, αλλά δημιουργούσε σχέσεις με σκοπό να ανεβάσει τις ερωτικές τους στιγμές στο κανάλι του. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άλλες επτά με οχτώ γυναίκες σε ροζ βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο

Από την πλευρά της η δικηγόρος της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον παρουσιαστή, Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, είπε στον ΑΝΤ1 ότι την έχουν προσεγγίσει κι άλλες γυναίκες που είχαν ερωτικές επαφές με τον παρουσιαστή.

Παναγιωτόπουλος: Είχα κατεβάσει τα βίντεο, κάποιος άλλος τα ανέβασε πάλι

«Έχω ήδη έρθει σε επικοινωνία με δύο κυρίες, οι οποίες δεν ξέρουν αν έχουν αναρτηθεί βίντεο τους στο διαδίκτυο. Είμαι σε επαφή με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και πώς μπορούν να αντλήσουν στοιχεία για να διαπιστώσουμε αν έχουν ανέβει και άλλα βίντεο ή όχι», είπε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία ή γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από τα δύο κανάλια που διατηρούσε και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, την Πέμπτη μια κοπέλα είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, αλλά τελικά δεν πήγε. Μίλησε όμως με την αστυνομία και δήλωσε ότι δεν ήξερε αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top