Παναγιωτόπουλος: Είχα κατεβάσει τα βίντεο, κάποιος άλλος τα ανέβασε πάλι

Υπό κράτηση ο πρώην παρουσιαστής των Αρβύλα – Θα απολογηθεί τη Δευτέρα 27/1

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου θα απολογηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει υπό κράτηση και θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

Στον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η ποινική δίωξη, που του ασκήθηκε, αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. Πράξη, η οποία διώκεται σε κακουργηματικό βαθμό.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ανέβασε ο ίδιος τα «ροζ» βίντεο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στα κρατητήρια

«Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει εδώ και τρία χρόνια από το διαδίκτυο», φέρεται να υποστήριξε κατά την προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης αργά το μεσημέρι.

Η παράδοση και η σύλληψη, που ακολούθησε, έγιναν κατόπιν της προκαταρτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, πήγαν στο σπίτι του, προκειμένου να γίνει παρουσία του ο έλεγχος των ηλεκτρονικών του συσκευών.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν όλα εκείνα τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους.

Η έρευνα θα επεκταθεί και στην εξοχική κατοικία του στην Αλόννησο, αλλά και στους επαγγελματικούς του χώρους στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top