Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι δείχνει η έρευνα της αστυνομίας έως τώρα

Όλα όσα έχουν βρεθεί στο σπίτι του - Υπάρχουν ακόμα αναρτημένα βίντεο!

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για τις εξελίξεις στην έρευνα της αστυνομίας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (23/12/21)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς ανήρτησε στο διαδίκτυο πορνογραφικά βίντεο με πρώην συντρόφους του, διώκεται ποινικά για κακούργημα και πρόκειται να απολογηθεί την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου. 

Από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει αποσύρει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία η γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Χθες μία κοπέλα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τελικά δεν πήγε, όμως μίλησε με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: H πρώτη αντίδραση - Δηλώνει μετανιωμένος

Μέχρι αυτή την ώρα από καμία αστυνομική αρχή της χώρας δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση που να αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η έρευνα συνεχίζεται. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top