Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σαν τάγμα εφόδου κινήθηκαν οι 12 δράστες

Σαφάρι θανάτου: Με τα πολεμοφόδια στα χέρια, μπήκαν στα τρία αυτοκίνητα

Oι δολοφόνοι του Άλκη κινήθηκαν σαν να πρόκειται για τάγμα εφόδου, συντονισμένα και δίνοντας ραντεβού στον σύνδεσμο. Αποκλειστικές πληροφορίες του Star αποκαλύπτουν πως την μοιραία νύχτα οι εμπλεκόμενοι ήταν 12 και τα αυτοκίνητα τρία.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τα στοιχεία για τους δύο φερόμενους δολοφόνους

Στο πρώτο όχημα επέβαιναν 4 άτομα. Οδηγός ήταν ο 23χρονος Αλβανός Σ.Α, που έχει αρνηθεί ότι χτύπησε την παρέα του Άλκη. Συνοδηγός ο συμπατριώτης του Γ.Α, που οπλοφορούσε στο επεισόδιο με ένα μαχαίρι. Πίσω καθόταν ο καταζητούμενος Αλβανός, ο οποίος κρύβεται στην πατρίδα του  - Ν.Ρ και ο Τ.Ο.

Στο δεύτερο όχημα που φαίνεται στις εικόνες, οδηγός και ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο Χ.Δ. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλοι τρεις Έλληνες. 

Στο τρίτο όχημα επιβιβάζονται άλλα 4 άτομα με οδηγό πιθανότατα τον Κ.Γ που κρατούσε το θανατηφόρο δρεπάνι. 

Οι δράστες έδρασαν μεθοδευμένα και έδωσαν ραντεβού στον σύνδεσμο της ομάδας στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, πριν ξεκινήσει το σαφάρι θανάτου.

Το ραντεβού φέρεται να έγινε μετά από πρόσκληση του 23χρονου Αλβανού με τα αρχικά Σ.Α. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος είχε τα κλειδιά του συνδέσμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Άλκης Καμπανός: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας

Με τα πολεμοφόδια στα χέρια, μπήκαν στα τρία αυτοκίνητα. Κινήθηκαν το ένα πίσω από το άλλο από τον σύνδεσμο μέχρι τη Γαζή και την περιοχή Χαριλάου που έγινε το μοιραίο. Η τοποθεσία είναι συμβολική, καθώς μπαίνουν ουσιαστικά στην εδαφική επικράτεια της αντίπαλης ομάδας.

Στην οδό Πλαστήρα, λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κονβοί των 3 αυτοκινήτων. 

Η ώρα έδειχνε 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Ήταν οργανωμένοι και πήγαν να συγκρουστούν με ότι αυτό σημαίνει. 

Ο 23χρονος δίνει τον 21χρονο για τη δολοφονία: «Ξέχασα το δρεπάνι»

Από το πρώτο αυτοκίνητο, το λευκό - όπως αποκαλύπτει το ντοκουμέντο, κατεβαίνουν ο πίσω δεξιά και ο συνοδηγός, ο οποίος μάλιστα είναι ο τελευταίος που φεύγει από το σημείο.

Από το δεύτερο όχημα κατεβαίνουν και τα 4 άτομα, ο οδηγός και εκείνος που κάθεται πίσω αριστερά φαίνεται πως ήταν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς τρέχουν προς το αυτοκίνητο. Ο συνοδηγός και ο νεαρός που κάθονταν πίσω δεξιά καταγράφηκαν απλώς να μπαίνουν στο όχημα. 

Ο δολοφόνος φαίνεται πως βρίσκεται στο τρίτο όχημα που είναι κρυμμένο στο στενό. Αφήνουν τον Άλκη και τους φίλους του αιμόφυρτους στο έδαφος και τρέπονται σε φυγή.

Δολοφονία Άλκη: «Αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί»- Σοκάρει ιατροδικαστής

Πετούν μαχαίρια, δρεπάνια, ρόπαλα και ότι άλλο  έχουν πάνω τους που μπορεί να τους ενοχοποιήσει, σε κάδους σκουπιδιών. Στη συνέχεια, επιστρέφουν στον σύνδεσμο. 

Εκεί ο 23χρονος Αλβανός και δυο ακόμη φέρεται να έχουν αφήσει τα κινητά τους. Δεν τα είχαν πάνω τους κατά την επίθεση προκειμένου να μην εντοπιστούν ή να μην τους πέσει το τηλέφωνο και μπορούν να εντοπιστούν.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top