Ο 23χρονος δίνει τον 21χρονο για τη δολοφονία: «Ξέχασα το δρεπάνι»

Σπάει η ομερτά των δραστών της αιματηρής επίθεσης εις βάρος του Άλκη

Οι γονείς, δύο φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη και η μητέρα τους έδωσαν το παρών σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού τους. 

Ο πόνος ήταν φανερός στα πρόσωπά τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι. Ο πατέρας του Άλκη έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του ήταν ο πρώτος που μπήκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Πίσω του η σύζυγος του, η κόρη, οι δύο φίλοι του  παιδιού του και η μητέρα τους. Στο γραφείο της ανακρίτριας η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τον Άλκη που έφυγε τόσο άδικα. Για τους δύο φίλους του που έζησαν τον τρόμο. 

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τα στοιχεία για τους δύο φερόμενους δολοφόνους

«Με συνθήκες ιδιαίτερα συγκινησιακές  η μητέρα ο πατέρας και η αδελφή του Αλκιβιάδη, δήλωσαν την παράσταση τους όπως διαδικαστικά επιβάλλεται προς υποστήριξη της κατηγορίας. Η θέση μας είναι ότι όλοι όσοι έχουν συλληφθεί εφόσον υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή τους θα πρέπει όλοι να καταδικαστούν για την ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση εις βάρος του Αλκιβιάδη» δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Άλκης Καμπανός: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας

 Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας συμπλήρωσε: «Μην εκπλαγείτε αν ασκηθούν πρόσθετες ποινικές διώξεις για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων που είναι και τα δυο κακουργήματα. Αυτό θα λύσει τα χέρια της δικαιοσύνης, ώστε να φτάσουν μέχρι όπου μπορούν να φτάσουν αυτό είπε η κα ανακριτής προς τους γονείς του αείμνηστου Αλκιβιάδη αλλά και προς τους δυο νεαρούς». 

Ποιον κατονόμασε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Άλκη 

Ο δικηγόρος του 23χρονου που έχει οδηγηθεί ήδη στην φυλακή υποστηρίζει μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι ο εντολέας του δεν είναι ο δολοφόνος του Άλκη. 

Δολοφονία Άλκη: «Αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί»- Σοκάρει ιατροδικαστής

«Ο 21χρονος ήταν αυτός που έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα. Όταν συναντηθήκαμε κατά την επιστροφή μας στο Σύνδεσμο  τον άκουσα να λέει "Έκανα βλακεία ξέχασα εκεί το δρεπάνι’’» δήλωσε ο 23χρονος στην απολογία του. 

Tην υπεράσπιση του 21χρονου ανέλαβε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. 

«Ο εντολέας μας και η οικογένεια του συμπαραστέκεται στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας του Άλκη και επιθυμούν να βοηθήσουν τις Αρχές να χυθεί "άπλετο φως" στην υπόθεση και να αποδωθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι ανάλογα με το βαθμό συμμετοχής τους.  Προσωπικά θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου και τη μέγιστη συμπαράσταση μου στην οικογένεια του Άλκη», ανέφερε σε σημερινή του ανακοίνωση ο γνωστός δικηγόρος. 

Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες για την δολοφονία του  Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. Κατηγορούνται από ανθρωποκτονία από κοινού. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται και αύριο να είναι δρακόντεια καθώς η οργή των πολιτών είναι μεγάλη για τη δράση των κατηγορουμένων.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top