Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τα στοιχεία για τους δύο φερόμενους δολοφόνους

Ο ένας κρατούσε το μαχαίρι και ο άλλος το δρεπάνι

Δύο φέρεται να είναι τελικά οι φυσικοί αυτουργοί της στυγερής δολοφονίας του άτυχου Άλκη. Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν λόγο για έναν Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και για έναν Αλβανό ο οποίος μένει στη Θεσσαλονίκη και έχει στο χέρι του βαθύ τραύμα από μαχαίρι. 

Δύο νεαροί ποτισμένοι με μίσος 21 και 22 ετών αντίστοιχα, φέρεται να είναι οι δολοφόνοι του Άλκη. Αυτοί έμειναν στο σημείο να χτυπούν με μανία το άτυχο παλικάρι που εκλιπαρούσε να δείξουν έλεος.

Άλκης Καμπανός: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας

Ο Γ.Κ συνελήφθη την Κυριακή. Είναι Έλληνας 21 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνος που κρατούσε το δρεπάνι και κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Άλκη. Το DNA του βρέθηκε στο φονικό όπλο. Στενός συγγενής του είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ενώ ο ίδιος υπήρξε για λίγους μήνες μέλος ακαδημίας ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ.  

«Τον διώξαμε από την Ακαδημία. Δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους κανόνες»

«Το παιδί αυτό από το 2016 και μετά δεν αγωνίστηκε στην ακαδημία μας ούτε ένα δευτερόλεπτο. Τον διώξαμε από την Ακαδημία. Δεν μπορούσε το παιδάκι να συμβαδίσει με τους κανόνες της ακαδημίας και η απόφαση μου ήταν να φύγει από την ακαδημία» δηλώνει για τον φερόμενο δράστη ο πρώην προπονητής του. 

Ο Γ.Κ πέρυσι τον Ιανουάριο έπεσε και ο ίδιος θύμα επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, στο ψιλικατζίδικο που δούλευε. Τον μαχαίρωσαν στους μηρούς, ενώ κινδύνεψε να χάσει την όραση του από το ένα μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για οπαδική επίθεση, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας για να μην πέσει στα μάτια των οργανωμένων οπαδών. Οι δράστες δε βρέθηκαν ποτέ. 

«Συμπαραστέκεται στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας του Άλκη»

Το ερώτημα είναι: Μήπως ο συγκεκριμένος έψαχνε επί ένα χρόνο ευκαιρία για εκδίκηση; Την υπεράσπιση του κατηγορούμενου ανέλαβε ο Απόστολος Λύτρας. 

Δολοφονία Άλκη: «Αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί»- Σοκάρει ιατροδικαστής

«Ο εντολέας μας και η οικογένεια του συμπαραστέκεται στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας του Άλκη και επιθυμούν να βοηθήσουν τις Αρχές να χυθεί "άπλετο φως" στην υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι ανάλογα με το βαθμό συμμετοχής τους»

Τα στοιχεία για τον 22χρονο Αλβανό με το βαθύ τραύμα στο χέρι 

Ο δεύτερος φυσικός αυτουργός της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού φέρεται να είναι ο Αλβανικής καταγωγής Α.Γ. Είναι 22 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε DNA του στο μαχαίρι καράμπιτ και μάλιστα έχει ένα βαθύ τραύμα στο χέρι του. Κηλίδες του αίματός του βρέθηκαν στο κάθισμα του συνοδηγού στο πρώτο αυτοκίνητο από το κομβόι το μοιραίο βράδυ στη Χαριλάου.  

Δολοφονία Άλκη: Τραυματισμένος από μαχαίρι ένας από τους συλληφθέντες

«Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην παλάμη τους ενός από τους δύο δράστες που χρησιμοποίησε το μαχαίρι βρέθηκε να είναι κομμένο και μάλιστα με βαθύ τραύμα. Αυτό δείχνει τη βία που άσκησε αυτός ο άνθρωπος τόσο κατά το χτύπημα όσο και τη στιγμή που έγινε αυτή η πάλη που έγινε» δηλώνει ο Ταξίαρχος Ε.Α. Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας που αναζητείτο 

Το μεσημέρι παραδόθηκε ένας ακόμα εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση. Πρόκειται για Έλληνα 25 ετών με ενεργό ρόλο στους συνδέσμους, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή. 

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου, ο 25χρονος με τα αρχικά Β.Α. παρουσιάστηκε το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες μαζί με τους άλλους κατηγορούμενους. Ο οπαδός, που οι αστυνομικοί αποκαλούσαν «άνδρα - φάντασμα» γιατί δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι κρυβόταν σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε εδώ στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου και κρατείται. 

Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος μένει στην Αθήνα και είναι μέλος του συνδέσμου της Ομόνοιας, ο οποίος μάλιστα σφραγίστηκε από την Αστυνομία γιατί λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας. Εκεί είχε γίνει και έφοδος της Αστυνομίας και είχε βρεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο. Ο 25χρονος χαρακτηρίζεται σκληρός οπαδός και σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει για επεισόδια το 2020. Οι σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  είναι γεμάτες από μηνύματα μίσους και χουλιγκανισμού.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top