Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Κρατείται με τους άλλους 8 συλληφθέντες

Το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο του Star για τον 25χρονο που παραδόθηκε σήμερα

Παραδόθηκε, σήμερα το μεσημέρι, ο 25χρονος Έλληνας, που αναζητούσαν οι αρχές, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Άλκης Καμπανός: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από δικηγόρο, παρουσιάστηκε στο ανακριτικό γραφείο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγήθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται μαζί με τους υπόλοιπους 8 συλληφθέντες. Οι απολογίες τους θα ξεκινήσουν τμηματικά από αύριο Τετάρτη και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή.

Με την παράδοση του 25χρονου, έχει ενεργοποιηθεί το 10ο ένταλμα σύλληψης. Πρόκειται για οργανωμένο οπαδό στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, o oποίος όμως δε φέρεται να  έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές. 

21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως τον δολοφόνο του Άλκη οι συλληφθέντες

Τον αποκαλούσαν «φάντασμα», γιατί μετά τη δολοφονία του Άλκη, δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία των συνδέσμων όπου έγιναν έφοδοι βρέθηκαν στοιχεία του. 

Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ένας από τους συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 11 άτομα: 6 Έλληνες, 4 αλβανικής καταγωγής κι έναν νεαρό αγνώστων στοιχείων. Έχουν συλληφθεί συνολικά οι εννιά,  όλοι τους από 19 έως 23 ετών, μέλη συνδέσμων και οι έξι από τους 11 σεσημασμένοι.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη συμμορία των 11 που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη συμμορία των 11 που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη

Η αστυνομία αναζητούσε μέχρι πρότινος άλλα δύο άτομα: τον οργανωμένο οπαδό από την Αθήνα ( τον 25χρονο που παραδόθηκε) κι έναν 20χρονο που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Ο τελευταίος είναι ο μόνος καταζητούμενος πλέον για την υπόθεση αυτή τη στιγμή.

Στα δικαστήρια οι γονείς και οι φίλοι του Άλκη

Στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης βρέθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα οι γονείς και οι δύο φίλοι του Άλκη. Τα δίδυμα αδέλφια, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό, φέρονται να κατέθεσαν πως η αιματηρή επίθεση ξεκίνησε, το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου, στο Ωραιόκαστρο όπου σημειώθηκε ένα οπαδικό επεισόδιο.

To ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο του Star για τις καταθέσεις των δύο φίλων του Άλκη

To ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο του Star για τις καταθέσεις των δύο φίλων του Άλκη

Όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξαν ότι οργανωτής της ιστορίας αυτής ήταν ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει προφυλακιστεί. Αυτός ήταν που κινητοποίησε τους οπαδούς από τους συνδέσμους και βγήκαν με τα αυτοκίνητα, αναζητώντας οπαδούς του Άρη. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δε βρήκαν τίποτα και κινήθηκαν προς Χαριλάου. Μάλιστα, φέρονται να κατέθεσαν πως τους παρακολούθησαν, πως υπήρχε τσιλιαδόρος και πως επρόκειτο για οργανωμένη επίθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top