Άλκης Καμπανός: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας

Σημειώματα, φανέλες και κασκόλ συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στην οικογένεια

Σε κούτες και κιβώτια συγκεντρώθηκαν οι φανέλες, τα κασκόλ, τα σημειώματα και ό,τι άλλο έχει αφήσει ο κόσμος στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια δόθηκαν στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου φοιτητή. Ωστόσο, μυστήριο προκαλεί ένα γάντι που βρέθηκε μαζί με τα άλλα αντικείμενα, το οποίο παρέλαβε η Ασφάλεια για αναλύσεις. 

Δολοφονία Άλκη: Αποτυπώματα πάνω στο δρεπάνι «δείχνουν» τον 21χρονο Έλληνα

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  ένας άνθρωπος από τον σύλλογο του Άρη, ο Λευτέρης Τσιλλιγόπουλος, είχε αναλάβει να συλλέξει τα αντικείμενα από τον τόπο της δολοφονίας. Μόλις βρήκε το γάντι, ανάμεσα στα κεριά, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. 

Δολοφονία Άλκη: Τραυματισμένος από μαχαίρι ένας από τους συλληφθέντες

Το γάντι που βρέθηκε ανάμεσα στα κεριά στο σημείο της δολοφονίας- εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Το γάντι που βρέθηκε ανάμεσα στα κεριά στο σημείο της δολοφονίας- εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Θα εξεταστεί αν υπάρχουν αποτυπώματα κι αν υπάρχει το DNA ίσως κάποιου εκ των συλληφθέντων. Ερωτήματα προκαλεί πώς βρέθηκε εκεί κι αν σχετίζεται με τη δολοφονία, γιατί δε συλλέχθηκε νωρίτερα ως αποδεικτικό στοιχείο. 

Ο ξάδελφος του Άλκη, με τον οποίο έχουν το ίδιο όνομα, παρέλαβε κάποια από τα αντικείμενα, που μαζεύτηκαν στο σημείο της δολοφονίας.

Οι άνθρωποι του Άρη και εθελοντές βοήθησαν στη συλλογή των αντικειμένων, φοβούμενοι μήπως η βροχή καταστρέψει γράμματα και σημειώματα. Περίπου 12 κούτες με φανέλες, κασκόλ, κεριά, λουλούδια , γράμματα συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στους συγγενείς του Άλκη Καμπανού. 

«Είναι ένας χώρος ιερός πλέον, ένα μνημείο. Πηγαίνουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ ηλικιωμένοι, οικογένειες και παιδιά. Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν έχει φύγει άδικα ένας αθώος άνθρωπος» σημείωσε ο κ.Τσιλιγγόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top