Τα πιο ρομαντικά μέρη της Αθήνας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι καλύτερες ιδέες για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων

Μύρισε έρωτας στην πρωτεύουσα κι εμείς σας προτείνουμε τα πιο ιδιαίτερα και αγαπημένα μέρη της Αθήνας, ώστε να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσο πιο ρομαντικά γίνεται!  

Προετοίμασε το έδαφος για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τι πιο ιδιαίτερο από το να περπατάς με τον σύντροφό σου στα πιο όμορφα, γεμάτα ρομαντισμό και μαγεία μέρη της Αθήνας! 

Τα πιο ρομαντικά μέρη της Αθήνας για βραδινή βόλτα την Ημέρα των Ερωτευμένων!

Η Πλάκα συνίσταται για μία βραδινή βόλτα με τον σύντροφό σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (φωτογραφία unsplash)

Πλάκα-Αναφιώτικα για τους ρομαντικούς 

Επιλέξτε την περιοχή της Πλάκας για μία βραδινή βόλτα με το ταίρι σας. Περπατήστε χέρι-χέρι στα γραφικά σοκάκια, με την υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα, που σίγουρα θα ανανεώσει τον έρωτά σας!  

Φτιάξτε αυτά τα δύο υπέροχα γλυκά για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Θαυμάστε τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης και ανανεώστε τον έρωτά σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, περπατώντας στον ατμοσφαιρικό πλακόστρωτο δρόμο του Διονυσίου Αεροπαγίτου (φωτογραφία unsplash)

Διονυσίου Αρεοπαγίτου για τους ονειροπόλους 

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη ρομαντική, βραδινή σας βόλτα είτε από το Θησείο είτε από την Ακρόπολη. Ο πλακόστρωτος δρόμος δίνει μία πιο ρομαντική διάθεση και θα σας φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση! Μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα από τον Λόφο του Αρείου Πάγου (Βραχάκια Ακρόπολης) και εάν είστε τυχεροί, θα σας συντροφεύσει και κάποια παρέα που ίσως παίζει στην κιθάρα ερωτικά τραγούδια. 

Stars System: Παντρεύεσαι το 2023; Δες τυχερές ημερομηνίες κάθε μήνα!

Μία πιο εναλλακτική πρόταση για να γιορτάσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων είναι ο Λόφος Στρέφη (φωτογραφία unsplash)

Λόφος του Στρέφη για τους εναλλακτικούς 

Ο Λόφος Στρέφη αποτελεί μία πιο εναλλακτική πρόταση για όσους θέλουν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το άλλο τους μισό. Πάνω από τα Εξάρχεια, ο Λόφος Στρέφη ενδείκνυται για μπίρες και απόλαυση της υπέροχης θέας.

 

Ο Λυκαβηττός ήταν ανέκαθεν ένας ρομαντικός προορισμός για πολλά ζευγάρια, οπότε θεωρείται ιδανική πρόταση και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Λυκαβηττός για τους κλασικούς 

Ένα από τα πιο κλασικά μέρη για ζευγάρια αποτελεί για χρόνια ο Λυκαβηττός. Ποιος ερωτευμένος δεν τον έχει επισκεφτεί με το ταίρι του και δεν έχει απολαύσει τη μαγευτική βραδινή θέα, με τα φώτα της πόλης να ξεδιπλώνονται μπροστά του. Κάντε μία βόλτα με τον σύντροφό σας και ζήστε μοναδικά ρομαντικές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας! 

Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε υπήρξες στο παρελθόν, στην ουσία δεν υπάρχει τίποτα πιο ανθρώπινο παγκοσμίως από την αγάπη. Η αγάπη εμπνέει τους ποιητές, τους καλλιτέχνες, τους στιχουργούς, τους ζωγράφους και όλους μας. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, να δείχνετε την αγάπη σας όλο τον χρόνο στα κοντινά σας πρόσωπα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top