Προετοίμασε το έδαφος για τον Άγιο Βαλεντίνο

Διαβάστε τις συμβουλές του Life Coach, Χάρη Λυμπερόπουλου

Κάθε χρόνο, καθώς πλησιάζει η 14η Φεβρουαρίου, κάποιοι κάνουν ετοιμασίες για να γιορτάσουν με το άλλο τους μισό, τη χαρά της ζωής τους. Κάποιοι άλλοι σκέφτονται ότι πρέπει να κανονίσουν κάτι αν θέλουν να συνεχίσουν να δηλώνουν ότι είναι σε σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι σκέφτονται πώς θα ήταν αν είχαν ταίρι.

Σε αυτές τις δύο κατηγορίες απευθύνεται αυτό το κείμενο.

Τα τρία ζώδια που θα περάσουν έναν άκρως ερωτικό Άγιο Βαλεντίνο

Ανακάλυψε τι σου αξίζει

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη γνωρίζεις ή να μην αναγνωρίζεις όλα όσα αξίζεις. Σκέψου τι έχεις πετύχει μέχρι σήμερα, σε πόσα πράγματα είσαι καλός και καλή. Σκέψου πόσα έχεις να δώσεις σε κάποιον από τον εσωτερικό σου κόσμο. Σκέψου τις αξίες σου. Αν τα βάλεις σε μια προοπτική όλα αυτά θα δεις την πραγματική σου αξία. Κράτα τη σταθερά στο μυαλό σου, είναι το φίλτρο για να αφήσεις τον εαυτό σου να δεθεί με κάποιον που σου προσφέρει όλα όσα αξίζεις

Άσε τον πραγματικό εαυτό σου να λάμψει!

Είσαι υπέροχη/υπέροχος όπως ακριβώς είσαι. Βρες τι είναι αυτό που αναδεικνύει τα καλύτερα σου στοιχεία και δέξου αυτά που εσύ θεωρείς ελαττώματα. Αν δεν το κάνεις πρώτα εσύ, δε θα το κάνει και κανείς άλλος. Λάμψε, βάλε τα καλύτερά σου, φόρα την καλύτερή σου διάθεση, το όμορφο χαμόγελό σου, άσε την όμορφη ψυχή σου να βγει και να κερδίσει όλους γύρω σου. Γνώρισε νέους ανθρώπους, επικοινώνησε, άσε τους άλλους να δουν ποιος είσαι. Μικρά βήματα κάθε φορά, δώσε τους το χρόνο να απολαύσουν τις μικρές ματιές που παίρνουν από το κόσμο σου. Όσο πιο άνετα νιώθεις τόσο θα μπορείς να αφήνεις όλο και περισσότερο την πόρτα ανοιχτή.

Πώς θα γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο ακόμα κι αν έχεις σχέση από απόσταση

Τα όχι σου είναι πιο σημαντικά από τα ναι σου 

Μέτρα την κάθε προσπάθεια σαν επιτυχία. Δε χρειάζεσαι την επιβεβαίωση κανενός για να δεις ότι είσαι αρκετή κι αρκετός όπως ακριβώς είσαι. Κράτα τα κομπλιμέντα και πέτα μακριά την κακή συμπεριφορά των άλλων. Ναι είναι μια πραγματικότητα, δεν είναι καλοί όλοι εκεί έξω. Δε θα αρέσουμε σε όλους όσους μας αρέσουν. Θα απογοητευτείς κι αυτό είναι ΟΚ.

Στο ρυθμό του Αγίου Βαλεντίνου ο πλανήτης - Πώς γιορτάζεται η αγάπη σε διάφορες χώρες

Σκέψου: είναι καλύτερα χωρίς κάποιον δίπλα σου και να νιώθεις μόνη/ος παρά να έχεις σχέση και να νιώθεις μόνη/ος μέσα σε αυτή. Τουλάχιστον έχεις τον υπέροχο εαυτό σου για σύντροφο!

Χάρης Λυμπερόπουλος
Life Coach
ahappier.life

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top