Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας

Οσα είπε η αστρολόγος για την υπερ - πανσέληνο

Δείτε τι είπε η έγκριτη αστρολόγος για την εβδομάδα που διανύουμε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Η εβδομάδα ξεκινά σούπερ δυνατά με μια Πανσέληνο στο πλέον συναισθηματικό και ερωτικό άξονα ζωδίων αυτόν του Ταύρου-Σκορπιού. Ο Ήλιος στον Ταύρο και η Σελήνη στον Σκορπιό. Όταν Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν αντίθεση, βρίσκονται δηλαδή σε απέναντι ζώδια, ο τομέας των σχέσεων επηρεάζεται πάντα. Εδώ έχουμε ένα σούπερ φεγγάρι, μια υπερπανσέληνο!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Η έγκριτη αστρολόγος Άαη Μπήλιου μίλησε για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Η έγκριτη αστρολόγος Άαη Μπήλιου μίλησε για τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας

Έτσι λέγεται μια Πανσέληνος όταν είναι πιο κοντά στη γη κι αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα φαίνεται πιο μεγάλη και πιο λαμπερή στον νυχτερινό ουρανό τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να ρίξει φως σε δύσκολες σχέσεις, να φέρει στην επιφάνεια στοιχεία ή και συναισθήματα που ίσως αγνοούσαμε την ύπαρξη τους. Μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο του Σκορπιού φημίζεται για τα βαθιά, αλλά και σκοτεινά του μερικές φορές συναισθήματα στον έρωτα.

Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον πλανήτη των αλλαγών, των ανατροπών και των αναπάντεχων, μπορεί να φέρει σε άλλους κεραυνοβόλους έρωτες και σε άλλους ξαφνικές κρίσεις, αποστάσεις ή και χωρισμούς.


 Στο ίδιο μοτίβο του ξαφνικού έχουμε τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στις 30/4. Η επιθυμία να απαλλαγούμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει, μας πνίγει, θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν λοιπόν είστε σε μια σχέση που δεν σας επιτρέπει να αναπνεύσετε ελεύθερα, τότε μπορεί να επαναστατήσετε ή να απαιτήσετε λίγη περισσότερη ελευθερία και αυτονομία. Αν έχετε μια μυστική σχέση που πρέπει να παραμείνει όμως έτσι προσέξτε ιδιαίτερα, διότι είναι μια επικίνδυνη εβδομάδα για αποκαλύψεις. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.


Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της αστρολόγου για τον Άρη στον Καρκίνο στο asibiliou.gr.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top