Άση Μπήλιου: Θα είναι ένα καλοκαίρι αντιθέσεων και καρμικών γεγονότων

Όσα αναφέρει η γνωστή αστρολόγος για την επιρροή του Δία στους Ιχθύς

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

H επιρροή του Δία στους Ιχθύς μέχρι το τέλος του 2022 θα μας επηρεάσει σε τρία μεγάλα διαστήματα. Το πρώτο από αυτά εκτείνεται από τις 14/05/2021 μέχρι τις 28/07/2021. Ακολουθούν άλλα δυο μέσα στο 2022.

Τον Απρίλιο του 2022 θα σχηματίσει μια σπάνια όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, τον μοντέρνο κυβερνήτη των Ιχθύων. Δεδομένου ότι το ζώδιο των Ιχθύων είναι το ζώδιο της τέχνης, της μουσικής, του κινηματογράφου και του χορού, είναι αλήθεια ότι έχει εξάψει τη φαντασία κάθε αστρολόγου -ερασιτέχνη ή επαγγελματία- αυτή η σύνοδος σε σχέση με νέα ρεύματα που μπορεί να ξεπηδήσουν μέσα στη χρονιά αυτή και κυρίως την επόμενη.

Όμως μολονότι το ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα φιλικό περιβάλλον για τον πλανήτη της ευημερίας τον Δία, δεν παύει να είναι και ένα διπλό ζώδιο που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Το σύμβολο των Ιχθύων είναι τα δυο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα το ένα από το άλλο και δείχνουν αντίθετες έννοιες. Εκεί που υπάρχει η ειρήνη υπάρχει και ο πόλεμος. Εκεί που υπάρχει δημιουργία υπάρχει παραπληροφόρηση, εκεί που υπάρχει γενναιότητα υπάρχει και φόβος.

Όσο παράδοξο κι αν είναι να υπάρχουν τόσο ακραίες αντιθέσεις, η αλήθεια είναι ότι το ζώδιο αυτό τις υποστηρίζει πολύ. Ο Δίας τώρα σαν πλανήτης έρχεται και διογκώνει κάθε φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου. Έτσι λοιπόν στους Ιχθύς θα διογκώσει αυτές τις αντίθετες συμπεριφορές και τάσεις. Λένε ότι οι Ιχθύες είναι το ζώδιο του χάους και της σύγχυσης, απέναντι από την Παρθένο που είναι το ζώδιο της τάξης και της οργάνωσης. Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις. Δείτε τι γίνεται στη Γάζα, τι συμβαίνει στην Ινδία και άλλα πολλά που έχουν συμβεί αυτό το διάστημα. Η παραμονή του Δία στους Ιχθύς το καλοκαίρι με κάποιο τρόπο θα είναι ένα τρέιλερ από την ταινία που θα δούμε την άλλη χρονιά. Θα μας δώσει κάποια σημάδια, κάποια δείγματα του τι μπορούμε να περιμένουμε να συμβεί.

Δείτε όσα αναφέρει η Άση Μπήλιου για το καλοκαίρι των μεγάλων αντιθέσεων και των καρμικών γεγονότων στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top