Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/06/2021 – 04/07/2021

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των Κου Κου» την Παρασκευή 28/6/2021

Μια σύνθετη εβδομάδα απλώνεται μπροστά μας καθώς σχηματίζεται η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο (ακριβείας την 1η Ιουλίου), που δεν είναι πολύ βοηθητική για τις ερωτικές σχέσεις ανεξάρτητα σε ποια φάση βρίσκεστε, είτε έχετε είτε όχι σχέση. Ο Άρης στην αστρολογία συμβολίζει τη δράση, την παρόρμηση, τη διεκδίκηση, τη σεξουαλικότητα, την επιθυμία του έρωτα.

Όταν λοιπόν συγκρούεται με τον Κρόνο τότε γεννιούνται οι αντιστάσεις, το μπλοκάρισμα, οι αναστολές, που ως γνωστό δεν βοηθούν πολύ στο να εκφράσουμε το ενδιαφέρον, τα συναισθήματα ή έστω την επιθυμία μας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε την ανταπόκριση που θέλετε σε μια ερωτική σχέση, ακόμη κι αν είστε μέσα σ’ αυτή ή αν είχατε κάνει μια γνωριμία ότι δεν προχωρά ίσως τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Όπως όλα σ’ αυτή τη ζωή τίποτε δεν κρατά για πολύ, ούτε και οι όψεις φυσικά, οπότε μην το παίρνετε κατάκαρδα και μην αντιδράτε σπασμωδικά.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην άλλη πλευρά να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και όλα θα εξελιχτούν καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια ενέργεια αντιδραστική, επιπόλαιη κι αυτό στην ερωτική μας ζωή μπορεί να δείξει παρορμητικές συμπεριφορές που στην πορεία μπορεί να μετανιώσουμε. Ειδικά εσείς που βρίσκεστε σε φάση ανεύρεσης σχέσης προσέξτε που δίνετε την καρδούλα σας αυτές τις μέρες για να μην απογοητευθείτε.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top