Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 11/4/22 – 17/4/22

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον Ερμή να εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Stars System το Σάββατο 9/4

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον Ερμή να εγκαταλείπει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού στις 11/04/2022 και να κάνει την είσοδο του στο πρακτικό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29/04/2022. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερη επιμονή, υπομονή και αποφασιστικότητα μέσα στις σχέσεις μας και θα έχουμε την τάση να κρίνουμε με βάση τα λογική και τα δεδομένα. Χρειαζόμαστε χειροπιαστές αποδείξεις για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα και αδιαφορούμε για αόριστες υποσχέσεις που δεν συνοδεύονται από πράξεις.

Τρία λάθη που ίσως κάνεις και οδηγούν σε χωρισμό

Στις 12/04/2022 κορυφώνεται η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια σπάνια όψη η οποία θα μας χαρίσει αισιοδοξία και θα μας κάνει να κάνει να πιστέψουμε στο θαύμα. Ακόμα και το πιο κρυφό μας όνειρο μπορεί να αποκτήσει σάρκα και οστά, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτό. Οι σχέσεις τώρα χαρακτηρίζονται από συμπόνια, στοργή και ενσυναίσθηση, αφού θα μπορούμε πιο εύκολα να μπούμε στη θέση του άλλου και να τον κατανοήσουμε. Κάποιοι μάλιστα μπορεί να βιώσουν άκρως ρομαντικές στιγμές ή να συναντήσουν ένα πρόσωπο το οποίο θα τους κάνει να νιώσουν ότι ζουν ένα παραμύθι. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την ανάγκη μας να βιώσουμε κάτι ονειρικό και να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα.

Την Παρασκευή 15/04/2022 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24/05/2022. Ο Άρης σε αυτή τη θέση μας καλεί να υιοθετήσουμε μια πιο παθητική στάση απέναντι στις καταστάσεις και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Μας υπενθυμίζει ότι κάποιες φορές θα πρέπει να αφουγκραζόμαστε τα συναισθήματα μας πριν πάρουμε μια πρωτοβουλία και να μην βιαζόμαστε να δράσουμε ή να έχουμε τον έλεγχο των πάντων. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσουμε χαμένοι ή αποπροσανατολισμένοι και να μην ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στις σχέσεις μας και με ποιο τρόπο να το κατακτήσουμε.

Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού το Σάββατο 16/04/2022, η οποία μας καλεί να εστιάσουμε στις σχέσεις μας, στον γάμο μας και γενικώς στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας. Όπως συμβαίνει σε κάθε Πανσέληνο, αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται πλευρές του άλλου ή της σχέσης που μπορεί να αγνοούσαμε. Αυτό το φεγγάρι στο διπλωματικό και δίκαιο ζώδιο του Ζυγού, θα μας δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευτούμε με το ταίρι μας και αν χρειαστεί να κάνουμε συμβιβασμούς και να αναζητήσουμε μια μέση λύση στα προβλήματα. Καλούμαστε επίσης να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και στις ανάγκες του συντρόφου μας και μας βάζει στη διαδικασία να αναλογιστούμε εάν μέσα στη σχέση είμαστε ο εαυτός μας ή αν καταπιεζόμαστε και προσποιούμαστε κάτι άλλο για να είμαστε αρεστοί.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top