Τρία λάθη που ίσως κάνεις και οδηγούν σε χωρισμό

Τι μπορεί να φέρει τη ρήξη σε ένα ζευγάρι;

Ζευγάρι

Διαφωνίες και καβγάδες υπάρχουν σε κάθε σχέση-ναι, ακόμη και πόρτες που κλείνουν με δύναμη, μετά από ένα τσακωμό.

Αυτά είναι τα τέσσερα βασικά στάδια μιας σχέσης

 Για να είμαστε δίκαιες όμως και να μην κατηγορούμε μόνο τους άντρες, βρήκαμε και τα δικά μας λάθη-που πολύ πιθανόν να κάνεις κι εσύ.

Οι ψυχολόγοι εντόπισαν ποιες γυναικείες αντιδράσεις μπορούν να φέρουν σε ρήξη ένα ζευγάρι.

Τι λάθη κάνεις στη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιο σου

Ρίξε μια ματιά:

Ανεξαρτησία

Οι γυναίκες του σήμερα έχουν προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, έχουν την καριέρα τους και μπορούν να αυτοσυντηρηθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να «χαραμίσεις» την ανεξαρτησία σου.
Απλά επειδή αυτό μπορεί να κάνει έναν άνδρα να νιώθει περιττός, προσπάθησε να του δείχνεις, που και που πόσο σημαντικός για σένα και χωρίς εκείνο δεν θα κατάφερνες τίποτα από όλα όσα έχεις κάνει.

Υψηλές προσδοκίες

 

Οι περισσότερες γυναίκες είναι έτοιμες και πρόθυμες να τα δώσουν όλα, να εκφράσουν την αγάπη τους με αμέτρητες λέξεις και να ξεπεράσουν το εαυτό τους για αυτόν που αγαπούν!
Για ένα άνδρα όμως το να εκφράζεται είναι πολύ δύσκολο και εκείνο που θεωρούμε εμείς λίγο για εκείνον ίσως να σημαίνει πως ξεπέρασε τον εαυτό του. Σύμφωνα με έρευνες το 63% των ανδρών δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν σας λατρεύουν.

 

Αλλαγή

Με το να του μιλάς επικριτικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνουμε. Ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών δεν έχει ξεστομίσει ποτέ την φράση «θέλω να αλλάξεις». Αν έχει κάτι απλά θα σου το πει με άλλο τρόπο. Αυτή η φράση είναι απαγορευμένη, αφού με το που την ακούσουν νιώθουν πίεση…και φεύγουν.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top