Κορωνοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος δημοσιογράφος στην Πιερία

Η Λαμία «πενθεί» για δασκάλα που έδινε «μάχη» στη ΜΕΘ για 36 μέρες

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορωνοϊού. Στην Μακρακώμη η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί για την απώλεια μίας δασκάλας 53 ετών. Την μάχη έχασε και γνωστός δημοσιογράφος στην Πιερία

Θρήνος στον Βόλο: Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός δύτης, πατέρας δύο παιδιών

Ο 58χρονος δημοσιογράφος και διαχειριστής γνωστού blog της Πιερίας έσβησε χθες το μεσημέρι νικημένος από τον κορωνοϊό. Την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου μπήκε με υψηλό πυρετό και αναπνευστική δυσχέρεια. 

Ηλεία: 12χρονος έχασε τους θετούς του γονείς από κορωνοϊό

«Την Παρασκευή παρουσίασε πυρετό και εισήχθη στο νοσοκομείο σε δύσκολη κατάσταση. Μιλούσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ. Μέχρι και την τελευταία στιγμή φαινόταν ότι υπήρχε κάποια βελτίωση αλλά αιφνιδίως χθες το μεσημέρι κατέληξε βυθίζοντας στην θλίψη οικογένεια φίλους συνεργάτες» αποκαλύπτει φίλος του στο Star. 

Kορωνοϊός: Οι λόγοι που οι νεκροί στην Ελλάδα είναι τόσοι πολλοί

Ο 58χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν ανεμβολίαστος: «Ήταν προσωπική του επιλογή, δεν το συζητούσαμε ιδιαίτερα γιατί είχαμε διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό το θέμα. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν προσπαθούσε ποτέ να επιβάλει την δική του άποψη σε κανέναν» δηλώνει ο φίλος του. 

Λαμία: Δασκάλα «έφυγε» από κορωνοϊό 

Την δική της μάχη στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας έδινε επί 36 ημέρες και η 53χρονη εκπαιδευτικός από την Μακρακώμη. 

Καστοριά: Πέθανε 39χρονος δημοτικός σύμβουλος από κορωνοϊό

«Πενθεί ο δήμος μας. Αυτό που ζούμε είναι τραγικό, χάνονται νέοι άνθρωποι ήταν μια εκπαιδευτικός χρόνια εδώ στη περιοχή πολύ αγαπητή, λυπόμαστε πάρα πολύ. Έχουμε χάσει πολλούς συμπολίτες μας» δηλώνει ο Δήμαρχος της περιοχής. 

Οι αρνητές γονείς επιμένουν να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Αμετακίνητοι παραμένουν οι γονείς μαθητών στο Ηράκλειο και αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. 

Είκοσι ένα παιδιά δημοτικού και νηπιαγωγείου από 17 οικογένειες βρίσκονται μακριά από το εκπαιδευτικό περιβάλλον εξαιτίας των αρνητών γονιών τους. Προς το παρόν τους έχει γίνει σύσταση από την εισαγγελία.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top