Θρήνος στον Βόλο: Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός δύτης, πατέρας δύο παιδιών

Ήταν ανεμβολίαστος - Σε ΜΕΘ λεχώνα στην Πάτρα

Θρήνος στον Βόλο μετά τον θάνατο ενός από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες δύτες της περιοχής. Ο 50χρονος «έχασε» τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Μαγιορκίνης: Η μεγαλύτερη αύξηση σε θανάτους παγκόσμια από τον Αύγουστο

Ο άτυχος άνδρας ήταν ανεμβολίαστος. Άφησε πίσω την σύζυγό του και δύο κόρες. Ένιωθε δυνατός και δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

Κορωνοϊός: Στα ύψη και σήμερα κρούσματα και νεκροί

«Φίλε μπήκα πανεπιστημιακό Λάρισα με τον Covid. Να βγω, πρώτα ο Θεός, με το καλό γιατί αυτός τελικά ο ιός χτυπά και τα λιοντάρια και θα τα πούμε», ανέφερε ο 50χρονος σε ανάρτησή του αφού διεγνώσθη θετικός.

Ο δύτης νοσηλευόταν σε κλινική Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Όμως τις τελευταίες τρεις ημέρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Διασωληνώθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

νεκρός δύτης

Πάτρα: Στη ΜΕΘ λεχώνα «χτυπημένη» από κορωνοϊό

Στην Πάτρα, μία ανεμβολίαστη έγκυος 32 ετών, αφού πρώτα γέννησε εσπευσμένα με καισαρική τομή, δίνει χτυπημένη από τον κορωνοϊό τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Το νεογνό είναι στη μονάδα νεογνών με αρνητικά αποτελέσματα PCR. Όμως, η μητέρα παραμένει στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου και η κατάστασή της είναι αρκετά σοβαρή.

Την ίδια ώρα, ένα βρέφος οκτώ ημερών νοσηλεύεται με Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σημειώνεται ότι οι νοσηλείες παιδιών που νοσούν από κορωνοϊό παρουσιάζουν ανησυχητική αύξηση. Ήδη στην παιδιατρική κλινική Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου οι νοσηλείες έχουν αγγίξει τις 10.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top