Ιερέας για ανήλικη: Με είχε ερωτευτεί και ίσως ήθελε να με εκδικηθεί

Βλέπει οικονομικά κίνητρα: Σταμάτησα τις δωρεές στην οικογένειά της

Οικονομικά κίνητρα αναμένεται να επικαλεστεί στην απολογία του ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος κρατείται και θα απολογηθεί την Τρίτη για την κατηγορία του βιασμού ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον άλλον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές, που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις αρχές, προκειμένου να με εκβιάζει», ισχυρίζεται ο 37χρονος ιερέας, σύμφωνα με τον Alpha.

Βιασμός ιερέας: «Είναι αθώος, είναι όλα ψέματα» λέει η σύζυγός του

Ακόμη υποστηρίζει πως πίσω από την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού βρίσκεται η πρόθεσή της να τον εκδικηθεί, επειδή τον είχε ερωτευτεί.

«Η ανήλικη, επειδή είμαι ένας ιερέας πολύ αγαπητός απ’ όλους, είτε επειδή ήθελε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως επειδή με είχε ερωτευτεί και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», τονίζει.

Βιασμός ιερέας: «Όλοι γνώριζαν και συγκάλυπταν»

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών, τα οποία λατρεύω και αγαπώ, και σιχαίνομαι τους βιαστές. Αν υποτεθεί ότι είμαι βιαστής, γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, με την πρόσβαση στο γραφείο των ιερέων ανοικτή και με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης;», ισχυρίζεται.

Η εκδοχή του κοριτσιού, πάντως, ήταν διαμετρικά αντίθετη. Κλαίγοντας είπε πως ο ιερέας την πίεζε αφόρητα και, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προσπάθησε να έρθει κοντά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top