Βιασμός ιερέας: «Όλοι γνώριζαν και συγκάλυπταν»

Έρχονται και νέες καταγγελίες για τον 37χρονο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 37χρονου ιερέα, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας. Μετά από την καταγγελία της 17χρονης τα στόματα στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο ιερέας έχουν αρχίσει να ανοίγουν, με αρκετούς κατοίκους να κάνουν λόγο για συγκάλυψη. 

ιερέας βιασμός

Γυναίκα που μίλησε στην ΕΡΤ αποκάλυψε πως ο ιερέας ήθελε να μιλήσει ιδιαιτέρως στην κόρη της που ήταν λεχώνα και να της κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι είδους ερωτήσεις θέλει να της κάνει, ο ιερέας της απάντησε πως δεν την αφορά κι έτσι εκείνη απέτρεψε την κόρη της από το να πάει να του μιλήσει.

Βιασμός ιερέας: «Θα με βλέπεις σαν τον επί γης Θεό και θα με υπακούς»

Άλλος κάτοικος είπε επίσης ότι όλοι στη γειτονιά γνώριζαν τι συνέβαινε και συγκάλυπταν τον ιερέα. 

Βιασμός ιερέας: «Βίασε την ψυχή μου»

Την ίδια ώρα φρίκη προκαλεί η κατάθεση της 17χρονης για τα όσα έζησε στα χέρια του ιερέα. 

Ο ιερέας την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες

«Όταν άρχισα να πηγαίνω στο Λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δε θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κορωναϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω», φέρεται να κατέθεσε το κορίτσι, που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. 

βιασμός ιερέας

«Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου», πρόσθεσε. 

Βιασμός ιερέας: «Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 16χρονη»

Η οικογένειά της, μέσω της δικηγόρου της, Γ. Παναγοπούλου δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία. 

Χθες άγνωστοι πέταξαν μπογιές στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε ο ιερέας.

Βιασμός - Ιερέας: «Δεν υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες» λέει ο δικηγόρος του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος του μιλώντας στα ΜΜΕ σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της ανήλικης. 

Βιασμός ιερέας: «Είναι αθώος, είναι όλα ψέματα» λέει η σύζυγός του

Ωστόσο μετά από ενδελεχή έρευνα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία. Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ διερευνώνται και άλλες καταγγελίες. 

Βιασμός ιερέας: Έρχεται νέα καταγγελία

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top