Βιασμός - Ιερέας: «Δεν υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες» λέει ο δικηγόρος του

Η 17χρονη βρήκε το θάρρος και μίλησε στην αστυνομία για τον εφιάλτη της

Ρεπορτάζ από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (21/1/22)

Η υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, η οποία έγινε γνωστή σήμερα, έχει «μουδιάσει» το πανελλήνιο. 

Ως δικηγόρος του κατηγορουμένου ορίστηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «T – LIVE», τονίζοντας πως ο ιερές αρνείται όλες τις κατηγορίες. 

Συνελήφθη ιερέας για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Μάλιστα, ο κύριος Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως σίγουρα δεν υπάρχουν βίντεο ή γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης στα χέρια του ιερέα, κάτι που δεν συνάδει με τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. 

Κάτω Πατήσια: Ιερέας κατηγορείται για βιασμό

«Μόλις λάβαμε την δικογραφία σε αντίγραφο. Υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ιερέων που κατηγορούνταν για παρόμοιες κακοποιήσεις. Απ’ ότι διάβασα δεν υπάρχουν ούτε βίντεο ούτε φωτογραφίες», τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος. Εξέφρασε την άποψη πως ιερείς ή εκπαιδευτικοί που αποτελούν πρότυπο για την ελληνική κοινωνία θα πρέπει να περνούν από ψυχιατρική και ψυχολογική εξέταση πριν αναλάβουν καθήκοντα.

Η ανακοίνωση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια 

«Δεν υπάρχει στην δικογραφία κανένα αποδεικτικό υλικό φωτογραφία ή βίντεο και γι’ αυτό ανέλαβα την υπόθεση. Αν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία δεν θα την είχα αναλάβει. Εμένα μου προσκόμισε ο ανακριτής βιντεοληπτικό υλικό με την κατάθεση της κοπέλας. Το διαβιβαστικό της αστυνομίας από την κατάθεση της ανήλικης αναφέρει ότι υπάρχει ένας βιασμός και μένει να αποδειχθεί», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Κάτω Πατήσια: Και δεύτερη καταγγελία για τον ιερέα - Τι λέει η σύζυγός του

Η ανήλικη κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 17 ετών, έδωσε μία μακροσκελή κατάθεση στην αστυνομία. Μάλιστα, μία αστυνομικός του τμήματος ανηλίκων ακούγοντας την σκληρή περιγραφή του κοριτσιού δεν άντεξε και βγήκε δύο φορές από την αίθουσα, καθώς έβαλε τα κλάματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top