Κάτω Πατήσια: Και δεύτερη καταγγελία για τον ιερέα - Τι λέει η σύζυγός του

«Μου πρότεινε 50 ευρώ για να του αφιερώσω λίγο χρόνο»

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Κάτω Πατήσια από τις καταγγελίες για βιασμό ανήλικου κοριτσιού από 37χρονο ιερέα.

Μάλιστα, ακόμα μία νεαρή κοπέλα, μετά τη 17χρονη, αποκάλυψε ότι την είχε προσεγγίσει ερωτικά ο ίδιος ιερέας μέσα στον ναό.

«Νιώθω πολύ άσχημα για αυτή την κοπέλα. Μόνο από αυτό που έκανε σε εμένα, χωρίς να με αγγίξει, ένιωθα εγώ άσχημα. Και μόνο που τον έβλεπα έξω, έτρεμα», δήλωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ο ιερέας την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, όλα ξεκίνησαν όταν της ζήτησε να κάνει ένα γκράφιτι με τον φίλο της σε έναν τοίχο. Όταν πήγε στο γραφείο του παπά για να πληρωθεί, ο ίδιος άρχισε να τής κάνει περίεργες ερωτήσεις, όπως ισχυρίζεται, δηλαδή αν έχει σχέση και εάν έχει στη ζωή της ανθρώπους που εμπιστεύεται και τούς λέει τα πάντα.

Ο ιερέας, στη συνέχεια, έδωσε στο κορίτσι 20 ευρώ για το γκράφιτι και πρότεινε να του δώσει άλλα 50 ευρώ για «να του αφιερώσει λίγο χρόνο».

Εκείνη αρχικά δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε. Μετά ο ιερέας της εξήγησε ότι «ήθελε για μια ώρα κάθε τόσο να βρισκόνται, να την παίρνει με το αμάξι και να πηγαίνουν σε ένα κτίριο που έχει πάρει ειδικά για τη νεολαία του κατηχητικού. Είπε ότι ήθελε να τον βοηθήσει να το ζωγραφίσει», όπως υποστηρίζει η κοπέλα. 

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι της πρότεινε, να πηγαίνουν μόνοι τους τα βράδια στον εν λόγω χώρο και την παρακίνησε να μη φοβάται, γιατί «ο σκοπός είναι να περάσουμε εμείς καλά».

Η κοπέλα πήρε τα 20 ευρώ για το γκράφιτι του ιερέα, και του άφησε το 50ευρο, λέγοντάς του ότι δεν έχει ανάγκη τα χρήματά του.

Όπως καταγγέλλει, ο 37χρονος ιεράς της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο κινητό το οποίο έγραφε «Καλησπέρα, συγγνώμη που ενοχλώ, κάνε με add στα social».

«Μετά από δύο τρεις ημέρες με έπαιρνε τηλέφωνα, επέμενε. Όταν το σήκωσα δεν είχε κάτι να πει. Του είπα να μη με ξαναενοχλήσει», δήλωσε το κορίτσι. 

Τι είπε η σύζυγός του ιερέα στο Star

Όλος ο κόσμος στα Κάτω Πατήσια, γνωρίζει τον ιερέα και την οικογένειά του.

Η σύζυγός του σε δήλωσή της στο Star, είπε πως η οικογένεια «είναι σε πολύ ευάλωτη κατάσταση».

«Όταν είμαστε έτοιμοι, θα απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούστηκαν», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top