Ο ιερέας την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Η ταινία που είδε το κορίτσι και πήρε θάρρος για να μιλήσει

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού μέσα στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια. 

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο 37χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών, βίαζε την ανήλικη κοπέλα από τα τέλη του 2019 έως και τον Μάιο του 2020. 

Συνελήφθη ιερέας για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Το κοριτσάκι, που είναι πολύ συνεσταλμένο και προέρχεται από θεοσεβούμενη οικογένεια, πήγε στο κατηχητικό, όπου κατηχούσε ο ιερέας. Εκείνος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, λέγοντάς του ότι στο πρόσωπό του θα βλέπει τον πατέρα και τον δάσκαλο. 

ιερέας

Στη συνέχεια, όμως, ξεκίνησε ο εφιάλτης για το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαζε να εξομολογείται και στη συνέχεια το βίαζε μέσα στον ναό. Επίσης, του ζητούσε επίμονα να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες, ενώ εκείνος του έστελνε φωτογραφίες από το μόριό του. 

Ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που δεχόταν η ανήλικη που όποτε τον έβλεπε λιποθυμούσε, ανησυχώντας τους δικούς της. 

Πριν από δύο μήνες αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της, μετά από μια ταινία που είδε με κακοποιήσεις παιδιών. Είδε στην οθόνη τον εαυτό της και όσα εφιαλτικά βίωνε, ξέσπασε σε λυγμούς και περιέγραψε στους δικούς της όσα της έκανε ο ιερέας. 

Οι γονείς της απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, αστυνομικοί της οποίας άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του. 

Παράλληλα,  ερευνώνται και άλλες καταγγελίες κοριτσιών, καθώς φαίνεται πως η 17χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του ιερέα. 

«Είναι αθώος», φώναζε η κόρη του ιερέα - Τι λέει ο δικηγόρος του 

Ο 37χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Στα δικαστήρια βρισκόταν και η κόρη του ιερέα, η οποία όταν αντιλήφθηκε τους δημοσιογράφους φώναζε «είναι αθώος, ποιος σας ειδοποίησε να έρθετε εδώ;».

Ο δικηγόρος του, Α. Θεοδωρόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως αρνείται όσα τον καταγγέλλει η ανήλικη κοπέλα. 

«Θα πρέπει ο εντολέας μου, εάν όντως έχει τελέσει αυτά τα αδικήματα, να τα παραδεχθεί στις δικαστικές αρχές. Εάν δεν τα έχει τελέσει, όμως, θα πρέπει να πει τον λόγο που η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι την βίασε ή της προξένησε κακοποίηση», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top