Βιασμός ιερέας: «Είναι αθώος, είναι όλα ψέματα» λέει η σύζυγός του

Φρικιαστικές οι περιγραφές της ανήλικης για τον 37χρονο ιερέα

Οι περιγραφές του ανήλικου κοριτσιού που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από ιερέα στα Κάτω Πατήσια σοκάρουν.

Μέσα σε πάνω από 17 σελίδες, η 17χρονη κοπέλα περιέγραψε τι περνούσε για σχεδόν έξι μήνες στα χέρια του ανθρώπου, που υποτίθεται ότι την εξομολογούσε.

«Με πλησίαζε με κακό τρόπο και δεν μου άρεσε αυτό. Κάθε φορά δηλαδή που μου έστελνε κάποιο μήνυμα για το αν θα έρθω, γιατί δεν έρχομαι για εξομολόγηση και αυτά… Και όταν μου έστελνε μήνυμα ήμουν στο μπάνιο και έτρεμα και δεν μπορούσα να σταματήσω να τρέμω για μισή ώρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά τον φοβόμουνα», είπε η ίδια στους αστυνομικούς.

Βιασμός ιερέας: «Δε βίασε μόνο το κορμί μου, αλλά και την ψυχή μου»

Όπως είπε η δικηγόρος της ανήλικης, Γιάννα Παναγοπούλου, ο ιερέας είχε έναν συγκεκριμένο εγκληματικό τρόπο δράσης. Προσέγγισε την ανήλικη μέσα από την κατήχηση και έμαθε για τα εσώψυχα του παιδιού.

«Να δεις, μου λέει, που αυτά τα στάδια θα ολοκληρωθούν εκεί που δεν το περιμένεις, στο πιτς φιτίλι. Είχα απορήσει, ήταν πολύ περίεργο αυτό που μου έλεγε. Καταλάβαινα που το πήγαινε αλλά δεν ήθελα και να το καταλάβω γιατί ήμουν σε μια ηλικία που δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήμουν παιδί», είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς.

Ο ιερέας ήξερε ότι για να συνεχίσει να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, έπρεπε να εξασφαλίσει τη σιωπή του κοριτσιού.

«Μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και αυτή τη στιγμή ένιωσα πολύ άβολα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ότι από τον φόβο μου δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με το σώμα μου. Με φιλούσε και μου λέει “αυτή θα είναι η κρυφή μας σχέση και δεν θα πρέπει να το πεις σε κανέναν”», κατέθεσε η ανήλικη στους αστυνομικούς.

Σύζυγος ιερέα: Είναι αθώος, είναι όλα ψέματα

Η σύζυγός τους συνεχίζει να τον στηρίζει και ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και όσα καταγγέλλει η ανήλικη είναι ψέματα.

«Είναι αθώος. Δεν έχει κάνει τίποτα. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα και θα αποδειχθούν. Είμαι βέβαιη και θα το δείτε», είπε, μιλώντας στο Mega.

«Πάντα είχαν θέμα μαζί μας. Από τότε που έμεινα έγκυος», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και εξήγησε: «Θεωρούσαν ότι τις προσέβαλα με το ότι έπιασα δουλειά και με έβαλε εκείνη στη δουλειά και ότι έμεινα έγκυος και την προσέβαλα με το να φύγω. Η θεία της με έβαλε στη δουλειά και μετά από λίγο καιρό έμεινα έγκυος και έπρεπε να φύγω γιατί είχα αιμορραγία. Της είπα, Μαρία μου, έμεινα έγκυος για να χαρεί και μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει σε αυτό το διάστημα που με έβαλε στη δουλειά γιατί εκτέθηκε. Το πήρε ως προσβολή» υποστήριξε η σύζυγος του ιερέα.

«Τον είχα δει βράδυ να βγαίνει από το γραφείο του με ένα κοριτσάκι»

Άφωνοι έχουν μείνει και οι πιστοί στην ενορία ενώ οι άνθρωποι της οικογένειας στέκονται στο πλάι του.

«Είχε έρθει και στο σπίτι μου. Δεν το περίμενε κανείς», λέει κάτοικος της περιοχής για τον ιερέα.

Ένας άλλος κάτοικος λέει πως τον είχα δει «πριν από έξι μήνες να βγαίνει από το γραφείο του στις 23.30 με ένα κοριτσάκι».

Λίγο μετά τις 14.00 το Σάββατο, εξάλλου, έφτασε στην Αθήνα και ο πατέρας του 37χρονου ιερέα.

«Ήρθα στην Αθήνα προκειμένου να πάω να συναντήσω το γιο μου στα κρατητήρια και να τον ρωτήσω τι έχει συμβεί. Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά μου τα μεγάλωσα με αρχές. Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη», δήλωσε.

Ο 37χρονος θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή την Τρίτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top