Βιασμός ιερέας: «Δε βίασε μόνο το κορμί μου, αλλά και την ψυχή μου»

«Λύγισαν» και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί από την κατάθεση της ανήλικης

Λύγισαν μέχρι και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί, ακούγοντας τη 17χρονη μαθήτρια να τους εξιστορεί τον εφιάλτη που βίωσε από τον 37χρονο ιερέα, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου», φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία.

Βιασμός ιερέας: «Θα με βλέπεις σαν τον επί γης Θεό και θα με υπακούς»

Η ανήλικη κοπέλα μέσα σε 17 σελίδες περιέγραψε όλα όσα της έκανε ο ιερέας, ο οποίος εμφανιζόταν ως πνευματικός της, πατέρας και επί γης Θεό. 

«Έκανε αυτή την κίνηση και νόμιζα ότι θα μου κοπεί η ανάσα και ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, και του έκανα έτσι στο πόδι για να με αφήσει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει αυτό το πράγμα, ευτυχώς που μετά τον ξαναπήρε η γυναίκα του», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

Βιασμός - Ιερέας: «Δεν υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες» λέει ο δικηγόρος του

Εις βάρος του ιερέα, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της πορνογραφίας, ενώ κατόπιν απόφασης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου, ο κατηγορούμενος κληρικός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών τίθεται σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Ποινικής και Εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης.

Ποιος είναι ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

Ο 37χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί. 

Κάτω Πατήσια: Και δεύτερη καταγγελία για τον ιερέα - Τι λέει η σύζυγός του

Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε για μια δεκαετία στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Πύργο, όπου ο πατέρας του, επίσης ιερέας, λειτουργούσε στην εκκλησία της περιοχής περίπου από το 1995 έως το 2005, έχοντας έρθει από την Αθήνα μαζί με τα πέντε παιδιά του, όντας ο ίδιος χωρισμένος.

Ο ιερέας την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr είναι ανιψιός πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος θεωρείται από τους ομορφότερους άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου. 

Βιασμός ιερέας: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του

Την ίδια ώρα μια ακόμα κοπέλα που μένει στα Κάτω Πατήσια κατήγγειλε ότι ο ιερέας την πήγε στο γραφείο του για να πληρωθεί για ένα γκράφιτι που είχαν κάνει με έναν φίλο της κι εκείνος φέρεται να της πρόσφερε χρήματα για να πάνε οι δυο τους σε ένα κτίριο που ετοίμαζε για να στεγάσει το κατηχητικό και να ζωγραφίσουν κι εκεί. 

«Μου είπε να μην φοβάμαι καθόλου θα είμαστε εμείς οι δύο και ότι δεν θα μου συμβεί κάτι κακό γιατί σκοπός είναι να περάσουμε και οι δύο καλά» ανέφερε η κοπέλα για όσα φέρεται να της είπε ο ιερέας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top