Συγκινεί η Κατερίνα Μονογυιού: Τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και κοιμόταν

Καταρρακωμένη η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού. Σήμερα έθαψε τον αδελφό της, Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με το πολυτελές αυτοκίνητό του στη Βούλα. 

Κηδεία Μονογυιού: «Γιώργη μου, πού είσαι αγοράκι μου;»

Συντετριμμένη, μετά την κηδεία, βρήκε τη δύναμη να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, που κάλυπταν το γεγονός διακριτικά, χωρίς να θέλουν να παραβιάσουν την ιδιωτικότητα της οικογένειας. 

Κηδεία Μονογυιού: Συντετριμμένη η μητέρα και η αδελφή του Τζώρτζη Μονογυιού

Η κ. Μονογυιού ευχαρίστησε τον απλό κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης αλλά και τους δημοσιογράφους που συμμερίστηκαν την επιθυμία της οικογένειας για σεβασμό των τραγικών στιγμών που βιώνουν από την περασμένη Πέμπτη. 

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης. Ο αδελφός μου ήταν πολύ καλό παιδί. Θέλω να προσεύχεστε για την ψυχή του που είναι κοντά στον Χριστό», είπε η βουλευτής της ΝΔ, προσπαθώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Μονογυιού όταν έμαθε για τον θάνατό του

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δύο φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίοι έσπευσαν και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη σύζυγό του και τον επιχειρηματία από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. 

«Έβγαλαν τον αδελφό μου από το αυτοκίνητο και... κοιμόταν», είπε η βουλευτής και η φωνή της «έσπασε».

Η κ. Μονογυιού τους χαρακτήρισε ήρωες και τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της ίδιας και της οικογένειάς της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top