Κηδεία Μονογυιού: Συντετριμμένη η μητέρα και η αδελφή του Τζώρτζη Μονογυιού

Στη Μύκονο το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία

Μαυροντυμένες η μητέρα και η αδελφή του Τζώρτζη Μονογυιού, με το πρόσωπο σκαμμένο από τον πόνο συνόδευσαν τη σορό του επιχειρηματία στη γενέτειρά του, τη Μύκονο, όπου αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του. Συντετριμμένος και ο πατέρας του, ο οποίος προσπαθούσε με πάρα πολύ κόπο να παραμείνει όρθιος και δυνατός για χάρη της οικογένειάς του. 

«Δεν μπορώ να μιλήσω, πονάω πολύ», είπε με λυγμούς στη ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», φτάνοντας στο λιμάνι της Μυκόνου. 

Σήμερα στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού

Η σορός του επιχειρηματία έφτασε στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά συνοδεία αυτοκινήτων που κόρναραν για να σημάνουν την άφιξή του. Λίγο πιο πίσω ακολουθούσε η μητέρα του, που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Βγήκε από ένα λευκό αυτοκίνητο και προχώρησε υποβασταζόμενη από την κόρη της Κατερίνα, βουλευτή της ΝΔ, η οποία προσπαθούσε να παραμείνει δυνατή για χάρη της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού», Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα ταφεί με το κοστούμι που φορούσε στον πολιτικό του γάμο με την Αθηνά Κοντοπάνου.

Είναι το κοστούμι που φορά στη φωτογραφία που ανέβασε χθες το βράδυ η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής της ΝΔ.

Αποφασίστηκε να οδηγηθεί μ’ αυτό στην τελευταία του κατοικία και η ίδια φωτογραφία να μπει στο μνήμα του, γιατί, όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, την αγαπούσαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

Το πλοίο της γραμμής αναχώρησε από τη Ραφήνα στις 07:30 το πρωί. Η νεκροφόρα μπήκε στο καράβι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του προσπαθούσαν να παρηγορήσουν το ένα τον άλλο. 

Μονογυιος

Συγγενείς του Τζώρτζη Μονογυιού στο λιμάνι της Μυκόνου

Τροχαίο Βούλα: Πού στρέφονται οι έρευνες των ειδικών για το δυστύχημα

Επιθυμία της οικογένειας είναι η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού να γίνει σε κλειστό κύκλο και γι’ αυτό μόνο 30 συγγενείς ταξίδεψαν μέχρι το νησί των Ανέμων. 

Απούσα η σύζυγός του, Αθηνά, η οποία μόλις χθες έμαθε για τον θάνατο του αγαπημένου της. Αν και ζήτησε από τους γιατρούς να την αφήσουν να πάει στην κηδεία, η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα σοβαρή και δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. 

Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Μονογυιού όταν έμαθε για τον θάνατό του

Τροχαίο Βούλα: Σοκάρουν οι εικόνες με το έγκαυμα του φίλου του που τον απεγκλώβισε

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν φωτογραφίες του ανθρώπου που έσπευσε να σώσει τον κολλητό του, Τζώρτζη Μονογυιό, μέσα από το φλεγόμενο super car του. 

Τις φωτογραφίες πρόβαλε η εκπομπή «Το Πρωινό» με την άδεια της οικογένειας του επιχειρηματία. 

Τροχαίο Βούλα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες

Σε αυτές φαίνονται τα χέρια του άνδρα καμένα. Ο συγκεκριμένος ακολουθούσε τον Τζώρτζη Μονογυιό και τη σύζυγό του προς το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη, όπου κατευθύνονταν με το νέο τους αυτοκίνητο. 

egkaumata

Φωτογραφίες του ανθρώπου που πήγε να σώσει τον Τζώρτζη Μονογυιό

Έντρομος είδε το υπερπολυτελές όχημα να εκτρέπεται από την πορεία του, να προσκρούει σε δέντρο και να παίρνει αμέσως φωτιά. Έτρεξε προς το αυτοκίνητο, κατάφερε να απεγκλωβίσει τη σύζυγό του και στη συνέχεια μπήκε πάλι μέσα και έβγαλε και τον φίλο του, παθαίνοντας όμως ο ίδιος εγκαύματα στα χέρια του. 

Τροχαίο Βούλα: Οι τελευταίες στιγμές του Τζώρτζη Μονογυιού

«Μου είπε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας «ότι το κεφάλι του (Τζώρτζη) ήταν χτυπημένο και είχε αρχίσει να καίγεται». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top